Nyári akciókNyári akciók Augusztus 20-i ajánlatokAugusztus 20-i ajánlatok Gyerekbarát szálláshelyekGyerekbarát szálláshelyek Szenior ajánlatokSzenior ajánlatok

Kazincbarcikai Városi Strandfürdő és Szabadidőközpont

Kazincbarcika
Típus: Strandfürdő
A Kazincbarcikán található városi strandfürdő Északkelet-Magyarország egyik legszebb, legszínvonalasabb strandja.
A Kazincbarcikára érkezők szobrok, közterek, parkok városában tölthetnek el pár kellemes napot. Az árnyas fák és napozóligetek között található fürdő számos, korszerű szolgáltatással várja a látogatókat. A strand területén baba- és gyermekmedence, élménymedence, úszómedence, csúszdák, dögönyözők és pezsgőfürdő is található. A sportolni vágyók kikapcsolódási igényeit a biojátszótér, a salakos  teniszpályák és a strandröplabda pályák biztosítják. A kényeztetésre vágyó vendégeket pedig szauna és szolárium várja. A nyári szezonban izgalmas programok, strandröplabda bajnokságok, strandpartyk, koncertek szórakoztatják a vendégeket.
 


Témába vág

Női önutálat: le kellene végre szokni róla

Elgondolkodtató, hogy még a legszebbnek tartott hírességek is elégedetlenek a külsejükkel. Itt az ideje, hogy végre ne becsüljük alá annyira testi adottságainkat – függetlenül attól, hogy Hollywood vagy éppen Ráckeve az otthonunk.

Hét rossz szokás, ami szabotálja a fogyást

Az egészséges táplálkozás érdekében új mintákat kell kialakítanunk, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy megszabaduljunk a régi káros szokásoktól.

Tündéri fotók: így úsznak víz alatt a babák

Víz alatt pancsoló babákról készítettek tüneményes fotósorozatot.