Nyári akciókNyári akciók Gyerekbarát szálláshelyekGyerekbarát szálláshelyek Szenior ajánlatokSzenior ajánlatok Kényeztető ajánlatokKényeztető ajánlatok Akciós ajánlatokAkciós ajánlatok

Lepence Spa

Visegrád
szaunaszeánsz
Típus: Élményfürdő, Termálfürdő, Uszoda
A Lepence Spa fürdő korszerű wellness szolgáltatásokkal és gyógyhatású termálfürdővel várja a vendégeket. A fürdő az év minden napjában látogatható.
A fürdő Visegrádon Budapesttől északra, 40 km-re található. Az erdős hegyoldalba épült római és török hangulatú Lepence Spa széleskörű wellness szolgáltatásokat biztosít és képzett szakemberek várják a vendégeket.

Szolgáltatások

A fürdőben egy 30-40 fokos tepidárium, a szuanaparkban pedig finn szauna és gőzfürdő merülő medencével, illatos gőzkamra, 3 aromakabin, jégkút, élményzuhanyok infraszauna natúr szauna található.

Gyógyvíz

A visegrádi hévíz 2002-ben kapta meg a gyógyvíz minősítést. A kalciumot, magnéziumot és hidrogénkarbonátot, valamint kis sókoncentrációjú alkaloidokat tartalmazó termálvíz közismerten összehúzó és gyulladáscsökkentő hatású.
 
Szállásajánló

Patak Park Hotel****

Visegrád
wellnesswellness
természetközelitermészetközeli
aktív és sportaktív és sport
Témába vág

Ha nem élvezem, minek csináljam? Így lehet móka is az edzés

Ha nem szórakoztató, akkor ugyan miért csináljuk? - ez a kérdésfelvetés egyértelműen helytálló a különböző mozgásformák esetében is.

Magyar módszer segít a gyógyíthatatlan betegség kezelésében

A harkányi gyógyvíz jelentősen képes javítani a pikkelysömörben (psoriasisban) szenvedő betegek állapotán.

Megújult a termalfurdo.net

Friss dizájnnal és izgalmas új funkciókkal várja olvasóit a termalfurdo.hu – korábban termalfurdo.net.