Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Május 1-i ajánlatokMájus 1-i ajánlatok További ajánlatok

Róna Kincse Gyógyfürdő

Magyarország, 6100 Kiskunfélegyháza, Fadrusz János utca 4.
+36 76 463 222
Gyógyfürdő, Termálfürdő

Árak és információk
A Kiskunfélegyházi Kórházhoz tartozó gyógyfürdőt lehetőség van hétköznap és szombaton délutánonként beutaló nélkül is igénybe venni aktív kikapcsolódásra és a csendes pihenésre.
A Róna Kincse Gyógyfürdő magas színvonalon szolgálja az igényes, nyugodt környezetre vágyó fürdőzők rekreációs igényeit. A délutáni gyógyfürdőzést, nem csak azoknak ajánlják akik valamilyen reumatikus problémával gyógyulni vágynak, hanem azok számára is, akik pihenés, kikapcsolódás céljából választják a fürdőzést és közben egészségük megóvását, betegségek kialakulásának megelőzését is fontosnak tartják.
A délutáni órákban a gyógyvizes fürdőzés, masszázs, iszap- vagy parafangó kezelés mellett lehetőség van igénybe venni a csoportos aquafitness és vízi terhestorna foglalkozásokat is. A háromszemélyes infraszauna teljes nyitvatartási időben, hétköznap 7:00-20:00 között a vendégek rendelkezésére áll. A gyógyfürdőben beüzemelt oxigénterápiás jakuzzi speciális tulajdonsággal bír. Az öt személy egyidejű fürdőzésére alkalmas kád oxigénnel dúsítja a benne lévő gyógyvizet. A magyar szabadalom által gyártott hidromasszázs kád az országban csak két helyen elérhető, melyből az egyik itt található.


Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá