Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Május 1-i ajánlatokMájus 1-i ajánlatok További ajánlatok

Szerencsi Fürdő és Wellnessház

Magyarország, 3900 Szerencs, Rákóczi út 94.
+36 47 560 250
Élményfürdő

Árak és információk
A több mint 100 éve épült Szerencsi Fürdő és Wellnessház impozáns környezetben várja a látogatókat. A fürdőkomplexum számos szolgáltatást kínál a pihenni, sportolni, szépülni érkező vendégeknek.
1910-ben nyílt meg a szerencsi Községi Fürdő. Az azóta külső-belső felújításokon átesett fürdőkomplexum jelenleg korszerű wellness szolgáltatásokat nyújt látogatóinak. A szecessziós stílusban épített fürdő a hegyaljai térség fürdőkultúrájának több évszázados feltámasztását tűzte zászlajára. A Szerencsi Fürdő & Wellnessház renoválást követően 2007-ben nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt.

Szolgáltatások

A fürdő remek pihenési és sportolási lehetőséget nyújt minden korosztály számára. A 15 méter hosszú úszómedence egész évben használható. A meseszép 100 éves épületben modernkori wellness szolgáltatások vehetőek igénybe, mint például fürdőmedence, jakuzzi, finn szauna, infra-, gőzkabin és sókamra. A sportolni vágyókat pedig egy fallabdapályá várja, illetve aerobic és gerincjóga edzéseken frissülhetnek fel. A komplexumban továbbá fodrászat, manikűrös és szolárium is található.
 
 


Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá