Nyári akciókNyári akciók Gyerekbarát szálláshelyekGyerekbarát szálláshelyek Szenior ajánlatokSzenior ajánlatok Kényeztető ajánlatokKényeztető ajánlatok Akciós ajánlatokAkciós ajánlatok

Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő

Tiszaújváros
Típus: Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
A Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő korszerű gyógyászati központtal, különleges gyógyvízzel és többféle beltéri és kültéri medencével szolgálja a vendégek kikapcsolódását.
 
A fürdőt 2001-ben országos gyógyfürdővé minősítették. A komplexumban három különböző hőmérsékletű (36, 38, 40 fokos fedett és egy 32 fokos nyitott) medence található. Emellett többféle wellness szolgáltatás, infraszauna, bioszauna fényterápia, jégkása, álló és fekvő szolárium, masszázs, pedikűr gondoskodik a vendégek feltöltődéséről.
A nyári szezonban megnyíló szabadtéri részén öt élménymedence (vár-, hullám-, kaland ,úszó- és csúszdamedence óriáscsúszdákkal), valamint napozásra alkalmas zöldterületek és sportpályák vehetőek igénybe.

Gyógyvíz

A helyi 1200 méter mélyről jövő, kútfőn 62 fokos, viszonylag magas sókoncentrációjú  termálvíz ásványvizet is hasznosít. A gyógyvíz főként ízületi, idült nőgyógyászati és urológiai betegségekre ajánlott.

Gyógyászat

A fürdő gyógyászati részlegén többféle fizioterápiás kezelés: ornatermi és víz alatti gyógytorna, iszappakolás, masszázs, víz alatti masszázs, termálvizes, kénes, gyógynövényes kádfürdők, súlyfürdő és az összes jelenleg használatos elektromos kezelés (pl. fényterápia a mágneses kezelés) várja a gyógyulni vágyókat.
Témába vág

Magyar módszer segít a gyógyíthatatlan betegség kezelésében

A harkányi gyógyvíz jelentősen képes javítani a pikkelysömörben (psoriasisban) szenvedő betegek állapotán.

Megújult a termalfurdo.net

Friss dizájnnal és izgalmas új funkciókkal várja olvasóit a termalfurdo.hu – korábban termalfurdo.net.

Ha nem élvezem, minek csináljam? Így lehet móka is az edzés

Ha nem szórakoztató, akkor ugyan miért csináljuk? - ez a kérdésfelvetés egyértelműen helytálló a különböző mozgásformák esetében is.