Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

2016-ban féláron is mehetünk a budapesti fürdőkbe

2015. 12. 16. 06:47
Forrás: Turizmus.com
Fürdőzés
A napokban jelent meg a Hungary Card, vagyis a Magyar Turizmus Kártya, segítségével féláron juthatunk be a budapesti fürdőkbe.
A 2016-os kártya folyamatosan bővülő kínálata segítségével akár minden nap új attrakciókat látogathatunk meg, de akár a szerkesztők által összeállított „Megtakarítási tippekre" is támaszkodhatunk. Akár a pénztárcánkból, akár SZÉP-kártyánk különböző zsebeiből fizetünk, a kedvezménykártya segítségével jelentősen csökkenthetjük a számla végösszegét.
A 2016-os Hungary Cardhoz immár több mint 1000 szolgáltató csatlakozott, akik 14 hónapon keresztül nyújtanak akár 50 százalékos kedvezményt a kártya tulajdonosa és a vele együtt kikapcsolódást keresők számára. Félárú fürdőbelépő, vasútjegy, autópálya-matrica, állatkerti belépő, múzeum és színház egyaránt elérhető a legkülönfélébb turisztikai szolgáltatások mellett.
Talán a legnagyobb újdonság, hogy jövőre a budapesti gyógyfürdőkbe már nem csupán 20, hanem 50 százalék kedvezménnyel válthat belépőt a Hungary Card birtokosa, de az új attrakciók között van például a Sziget Eye óriáskerék is. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Sárvári akciós ajánlatok

Merítsen erőt a természetből, a tavasz kirobbanó frissességéből Sárváron, ahol testközelben tapasztalhatja meg a természet energiáit. Az Ensana Thermal Sárvár ajánlatait most 15%-os SZÉP kártya kedvezménnyel foglalhatja le.Megnézem