Tavaszi akciókTavaszi akciók Nyári akciókNyári akciók

Csak a „kiválasztottak” használhatják majd a kivételes medencét

2016. 01. 09. 19:13:00

Fürdőzés
  termalfurdo.hu
Londonban épül a világ első „égi medencéje”, ami tíz emelet magasról néz majd le a brit főváros utcáira.
A Temze déli partján található Nine Elms londoni luxus negyed lakói hamarosan a világ legelegánsabb medencéjében csobbanhatnak majd. A találóan csak „sky pool” névre keresztelt, kilencven láb hosszú üveg medence tíz emelet magasságban lesz felfüggesztve és két lakóház tornyát fogja összekötni. Ez lesz az első olyan medence, ahol a fürdőzők szó szerint az égben úszhatnak majd.
„A sky pool ötlete onnan ered, hogy, kijjebb akartuk tolni az építkezés és a tervezői munka határait, valami olyat akartunk csinálni, amit még senki sem” – nyilatkozta Sean Mulryan, a kivitelező cég elnök-vezérigazgatója. A medence nyújtotta élmény valóban egyedi lesz.
A húsz centinél kicsivel vastagabb üvegből készülő, 115 láb magasan fekvő „emberi akváriumból” csodálatos kilátás nyílik majd a brit fővárosra, többek közt az olyan látványosságokra is, mint a Westminster-palota és a London Eye. Azonban a sky poolt, a hozzátartozó spát, bárt és napozót kizárólag csak a háztömb lakói használhatják majd. A legkisebb lakás ára pedig 670 000 font lesz – tehát minimum ennyiért „nézhetünk majd le” a járókelőkre reggeli úszás közben.

Forrás: termalfurdo.hu


  termalfurdo.hu
Témába vág

Csodás képek: virággá áll össze jég

A japán Akan-tónál igazán különleges formákat képes felvenni a víz.

Ilyen egy igazi luxusfürdő panorámával – képek

A jamaikai hotel exkluzív fürdőjéből elképesztő panoráma nyílik a Karib-tengerre.

A hideg ellenére is fürdőruhára vetkőztek - képek

Az észtországi Otepaa-ban tartották az európai Szauna Maratont, a legjobb csapat 2 óra 55 perc alatt teljesítette a „távot”.