Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Orfű: Wellness hotel nem, aquapark igen

2009. 03. 18. 17:13

Fürdőzés
Egyelőre nem építkezik Orfűn az egykori Postabank-vezérhez, Princz Gáborhoz is köthető cég, a megye viszont megkezdi az 1,3 milliárdos aquapark építését.
Orfű: Wellness hotel nem, aquapark igen
Az Országpark Kft. egy 200 szobás, háromcsillagos wellness hotelt építene, valamint látványparkot alakítana ki Európa híres épületeinek méretarányos, többméteres makettjeivel az üdülőfaluban, mintegy kétmilliárd forintos fejlesztést végrehajtva. A beruházó képviselője, Princz György most viszont azt nyilatkozta, egyelőre leálltak a beruházással. A döntésükben nemcsak a jelenlegi vészes gazdasági helyzet játszott szerepet, de az is, hogy az előzetes terveiket két alkalommal is visszadobta a tervtanács.
Eközben Orfűn a tervek szerint aquaparkot hoznának létre a jelenlegi strand helyén. A megyei önkormányzat az idén megkezdi az 1,3 milliárdos aquapark építését. Az Orfű közeli Magyarhertelenden pedig a Hertelend Kft. fejleszti tovább a termálfürdőt. A gyógykert jelenleg is működik, májusban azonban megnyitják az ötmedencés strandot, amely tavaly még két gyermekmedencével üzemelt. Ráadásul októberben egy fedett létesítményt is átadnak, szintén öt medencével.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Sárvári akciós ajánlatok

Merítsen erőt a természetből, a tavasz kirobbanó frissességéből Sárváron, ahol testközelben tapasztalhatja meg a természet energiáit. Az Ensana Thermal Sárvár ajánlatait most 15%-os SZÉP kártya kedvezménnyel foglalhatja le.Megnézem