Nyári akciókNyári akciók Augusztus 20-i ajánlatokAugusztus 20-i ajánlatok Gyerekbarát szálláshelyekGyerekbarát szálláshelyek Szenior ajánlatokSzenior ajánlatok

30 millió kalóriát égettek el a Mozgás Éjszakáján

Idén is húszezren látogattak ki a Mozgás Éjszakájára, a résztvevők összesen mintegy 30 millió kalóriát égettek el, közel 25 ezer kilométert futottak le és 100 ezer kilométert kerékpároztak.

Hévízt és a Balatont már nem lehet elválasztani

Közel négy kilométernyi új szakasz építésével, illetve kijelölésével mintegy 280 millió forint támogatás felhasználásával készült el Keszthelyen az a kerékpárút, amely a városon átvezetve összeköti Hévízt a balatoni bringakörúttal

Itt ingyen strandolhat a Balatonnál

Nehéz eldönteni, hogy melyik a legjobb balatoni szabadstrand, de a Balatontipp listába szedte azokat, mindegyiket külön-külön jellemezve. Böngéssze át, hol csobbanhat a nyáron ingyenesen!

Hét rossz szokás, ami szabotálja a fogyást

Az egészséges táplálkozás érdekében új mintákat kell kialakítanunk, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy megszabaduljunk a régi káros szokásoktól.

Női önutálat: le kellene végre szokni róla

Elgondolkodtató, hogy még a legszebbnek tartott hírességek is elégedetlenek a külsejükkel. Itt az ideje, hogy végre ne becsüljük alá annyira testi adottságainkat – függetlenül attól, hogy Hollywood vagy éppen Ráckeve az otthonunk.

Ismét virágba borul az ország

Összesen 209 település nevezett idén a Virágos Magyarországért versenyre. Külön öröm a szervezők számára, hogy nagy arányban jelentek meg olyan települések, amelyek még nem vettek részt a versenyben, és a jelentkezők Magyarország teljes területét lefedik.

Magyar csodák között kalandoztak az ukrán szakemberek

Június 3. és 6. között ukrán médiaszakemberek látogattak Magyarországra.

Így nyílt meg a budapesti luxus hotel - képek

Hivatalosan is megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt a Vigyázó Ferenc utcai Prestige Hotel Budapest. Az ünnepélyes nyitó partin kiemelkedő színvonalú produkciókból sem volt hiány.

Balatoni strandok: kiderült, hova érdemes menni

Míg a vízminőséggel gyakorlatilag egyetlen strandon sem volt probléma a Balatonnál, addig a szolgáltatási színvonalban jelentős különbségek tapasztalhatók, ami alapvetően az üzemeltetők hozzáértésén múlik.

Nincs búcsú, marad az idegenforgalmi adó

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) nem tervezi sem az idegenforgalmi adó, sem az adó állami kiegészítésének megszüntetését.

Így nyaral a magyar

Bár a megkérdezettek fele hosszabb nyaralást is tervez idén, a munka utáni programok is népszerűek nyáron – derül ki a CIB Bank nyári pihenési és utazási szokásokat vizsgáló reprezentatív kutatásából.