Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Fürdőváró napok - 50% kedvezmény budapesti fürdőkben!

2009. 09. 29. 15:40

Fürdőzés
A nyáron sikeres Strandváró napokhoz hasonlóan október 5-től bevezetésre kerül a Fürdőváró Program, mely hétköznapokon 50%-os kedvezményt nyújt az egész napos kabinos és szekrényes jegyárakból. Minden hétköznap más-más fürdőbe léphetünk be féláron. A Gellért fürdő október 11-től „családi napot” hirdet vasárnaponként, koedukált fürdőzéssel.
Hétfő: Dagály Fürdő
Kedd: Szt. Lukács Gyógyfürdő
Szerda: Dandár Gyógyfürdő
Csütörtök: Szt. Gellért Gyógyfürdő
Péntek: Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda
Ezeken a napokon a visszatérítés rendszere nem érvényes, az ár az igénybevétel idejétől függetlenül egységes. Munkaszüneti napokon a kedvezmény nem vehető igénybe.
Aki munka után látogatna el valamelyik budapesti fürdőbe, szintén kedvezményt kap. Ahogyan nyáron is, október 5-től zárás előtt három órával minden hétköznap 25%-kal olcsóbban lehet délutáni jegyet vásárolni. Ugyanakkor a Budapest Gyógyfürdői Zrt. a hozzá tartozó fürdőkben meghosszabbítja a nyitvatartást, hétköznap és hétvégén is egységesen este 8 óráig, szintén október 5-től. (A Dandár fürdő továbbra is 19 óráig várja a fürdőzőket.) A Széchenyi fürdő viszont este 10 óráig várja a vendégeket, de ott is érvényes a délutáni jegy.  A hétvégi jegyek egységesen 100 Ft-tal drágábbak lesznek.
A fürdők nyitvatartását és a belépők árát a cikk alatt az adott fürdőre kattintva találják.
Családi napok a Gellért fürdőben
A Gellért fürdő október 11-től „családi napot” hirdet vasárnaponként. A szokásostól eltérően mindenki számára látogatható lesz a férfi és a női termálfürdő is, ezért a koedukált fürdőzéshez fürdőruha viselése kötelező. A négy nagy termálmedence hőfoka és a szaunák hőmérséklete különböző lesz, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Ezeken a napokon az utalványos betegellátás szünetel.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...