Aktuális akciók
Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Nyáron is hasznos szaunázni

A nyári szaunázásról elterjedt tévhit, hogy egészségtelen, mert a túlzott meleg már nem használ, hanem árt a szervezetnek. A túlmelegedés valóban ártalmas, de a szaunázás még a legnagyobb melegben is előnyére és nem hátrányára válik a szervezetnek.

Szlovénia legfiatalabb fürdője az ország legöregebb városában

Gondoltak már rá, hogy nyáron is csodás úti cél lehet Szlovénia? Déli szomszédunkat nagyon sokan csak síelés és kirándulás okán keresik fel. Pedig Szlovénia csodás természeti környezete és történelmi emlékei mellett gyönyörű fürdőket is kínál.

A nyugalom szigetei – hat kisebb, de csodás fürdő a főváros közelében

A divatos fürdőkomplexumok csillogása és luxus szolgáltatásai minden alkalommal ámulatba ejtenek minket, de néha azért előfordul, hogy valami egészen másra vágyunk. Hadd ajánljunk hat bájos, de kevésbé ismert fürdőt a főváros környékéről!

Európában egyedülálló barlangfürdő a Bükk lábainál

Ha létezne egy lista azokról hazai a fürdőkről, amelyeket legalább egyszer az életben mindenkinek muszáj felkeresnie, biztosan ott lenne a dobogós helyezettek között a Miskolctapolca Barlangfürdő.

Hullámmedencével bővül a családok strandja

Pénteken indítja a szezont a Tiszavasvári Strandfürdő, amely többféle medencével, gyógyhatású termálvízzel és szórakoztató élményelemekkel várja vendégeit. A strand nagy szenzációja idén júliusban pedig egy új hullámmedence lesz.

Tíz fürdő Magyarország leghosszabb csúszdáival

Ha gyerekkel indulunk fürdőzni, a játék és a szórakozás legalább olyan fontos, mint a pihenés. Mi is jelenthetne nagyobb „kaland faktort”, mint egy extra magas vagy hosszú, esetleg különösen gyors vízi csúszda?

Emléképítő kalandozásokat ígér az idei zalakarosi nyár

Május derekán sokan ábrándozunk már a nyaralásról. Úti céljukban bizonytalanoknak, gyerekkel utazóknak, wellness pihenésre éppúgy, mint kalandos családi programokra vágyóknak a legnehezebb talán megfelelő helyszínt választani. Mi találtunk számukra egy minden szempontból ideálisat.

Ezek a legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok negyven felett

Testünk másképpen működik a negyvenes, mint a húszas éveinkben - csökken a csontjaink sűrűsége, az izmaink ereje, és hajlamosabbak leszünk bizonyos betegségekre.

Fürdős kérdőív: wellnesshétvégét nyertek olvasóink

Hogyan fürdőzik a magyar? Erre voltunk kíváncsiak az elmúlt néhány hétben, amikor is olvasóink fürdőzési szokásairól érdeklődtünk. Kérdőívünket kitöltők között értékes nyereményeket – köztük wellnesshétvégéket – sorsoltunk ki.

Óriási alpesi fürdő az egész családnak

Ki ne szeretne az Alpok nyáron üdén zöldellő, télen hófödte hegycsúcsai között pihenni. Az osztrák alpesi régió nemcsak a síelés, de a kirándulás és a fürdőzés szerelmeseinek is rengeteg lehetőséget kínál. Ezúttal Salzburg tartományból ajánlunk úti célt.

Fürdőzés mellé ajánljuk: hét izgalmas kalandpark

Mi is pörgethetné fel jobban a csemetéket és az adrenalinfüggő felnőtteket, mint egy mélységeket, magaslatokat, száguldást és mozgást kínáló akadálypálya? Jöjjön hét remek kalandpark a függővárosok környékéről!