Nyári akciókNyári akciók Augusztus 20-i ajánlatokAugusztus 20-i ajánlatok Gyerekbarát szálláshelyekGyerekbarát szálláshelyek Szenior ajánlatokSzenior ajánlatok

Itt ingyen strandolhat a Balatonnál

Nehéz eldönteni, hogy melyik a legjobb balatoni szabadstrand, de a Balatontipp listába szedte azokat, mindegyiket külön-külön jellemezve. Böngéssze át, hol csobbanhat a nyáron ingyenesen!

Ismét virágba borul az ország

Összesen 209 település nevezett idén a Virágos Magyarországért versenyre. Külön öröm a szervezők számára, hogy nagy arányban jelentek meg olyan települések, amelyek még nem vettek részt a versenyben, és a jelentkezők Magyarország teljes területét lefedik.

Magyar csodák között kalandoztak az ukrán szakemberek

Június 3. és 6. között ukrán médiaszakemberek látogattak Magyarországra.

Hét rossz szokás, ami szabotálja a fogyást

Az egészséges táplálkozás érdekében új mintákat kell kialakítanunk, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy megszabaduljunk a régi káros szokásoktól.

Új fogalom a Balaton és Siófok életében

2015. június 1-vel újabb bejegyzéssel bővült a balatoni turizmus fogalomtára.

Így nyílt meg a budapesti luxus hotel - képek

Hivatalosan is megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt a Vigyázó Ferenc utcai Prestige Hotel Budapest. Az ünnepélyes nyitó partin kiemelkedő színvonalú produkciókból sem volt hiány.

Balatoni strandok: kiderült, hova érdemes menni

Míg a vízminőséggel gyakorlatilag egyetlen strandon sem volt probléma a Balatonnál, addig a szolgáltatási színvonalban jelentős különbségek tapasztalhatók, ami alapvetően az üzemeltetők hozzáértésén múlik.

Nincs búcsú, marad az idegenforgalmi adó

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) nem tervezi sem az idegenforgalmi adó, sem az adó állami kiegészítésének megszüntetését.

Így nyaral a magyar

Bár a megkérdezettek fele hosszabb nyaralást is tervez idén, a munka utáni programok is népszerűek nyáron – derül ki a CIB Bank nyári pihenési és utazási szokásokat vizsgáló reprezentatív kutatásából.

Epres bőrradír: így nem kell majd eldugni a lábát

Nyáron érdemes a szokásosnál is több figyelmet szentelni lábunknak, hiszen szandálban vagy papucsban nem rejthetjük úgy el, mint a sportcipőben vagy a csizmában.

Női önutálat: le kellene végre szokni róla

Elgondolkodtató, hogy még a legszebbnek tartott hírességek is elégedetlenek a külsejükkel. Itt az ideje, hogy végre ne becsüljük alá annyira testi adottságainkat – függetlenül attól, hogy Hollywood vagy éppen Ráckeve az otthonunk.