Nyári akciókNyári akciók Gyerekbarát szálláshelyekGyerekbarát szálláshelyek Szenior ajánlatokSzenior ajánlatok Kényeztető ajánlatokKényeztető ajánlatok Akciós ajánlatokAkciós ajánlatok

Makón már elkezdődött a nyár

Májustól megnyitotta kültéri medencéit és csúszdáit is vendégei előtt a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő.

Romániai újságírókat fogadott a gyulai fürdő

Romániai újságírók és utazási irodák képviselői jártak Gyulán május 15-17. között.

Változás a hévízi luxushotelban

Májustól Pápai Zsuzsa a hévízi NaturMed Hotel Carbona vezérigazgató-helyetteseként folytatja pályafutását.

2015-ös fürdőrucik: összeszedtük a legmenőbb darabokat

Egy dolgot mindenképpen ki lehet jelenteni a 2015-ös fürdőruhatrendekről: igazán mókásak és játékosak.

Négy tévhit: lehet, hogy ezért nem megy a zsírégetés

Összeszedtünk négy olyan fitnesz mítoszt, melyek megnehezítik a fogyást.

Ilyen lett Budapest legújabb luxushotelje - képek

A főváros új hotelkülönlegessége a Prestige Hotel Budapest 2015 tavaszán nyitotta meg kapuit, Mazen Al Ramahi szállodaláncának legifjabb tagjaként a Só utcai Boutique Hotel Budapest és a Dohány utcai Continental Hotel Budapest után.

Hévíz beindult

Stratégiai megállapodást kötött Hévízzel a Magyar Turizmus Zrt. A stratégiai együttműködés célja a külföldi, elsősorban gyógyvendégek számának növelése Hévízen és térségében.

Kaszáltak a szállodák a hosszú hétvégén

Május elseje után ismét megteltek a belföldi szállodák a háromnapos pünkösdi hosszú hétvégére. A szállodák jelezték, hogy a SZÉP-kártya kampány is meghatározó szerepet játszott a kedvező foglaltság elérésében.

Hazai gyógyvízkincs: ebben rejlik a valódi lehetőség

A következő öt évben több mint 200 milliárd forintot fordít turisztikai fejlesztésekre a kormány. Hazánk versenyképessége hosszú távon csak a turisztikai, illetve a turizmushoz kapcsolódó innováció – például a gyógyvízkutatás – támogatásával biztosítható – jelentette ki Csepreghy Nándor.

Irány a strand: itthon kiváló a minőség

Az uniós és a magyar fürdőhelyek esetében is elmondható, hogy túlnyomó többségük vízminősége kiváló - derült ki az Európai Bizottság és az Európai Környezetvédelmi Ügynökség szerdán közzétett jelentéséből.

Tizenegy fürdő ugrotta meg a lécet

A Magyar Fürdőszövetség május 19-20-i közgyűlésén hirdették ki, hogy melyek azok a fürdők, amelyek – különböző kategóriákban – Nemzeti Tanúsító Védjegyet szereztek. Összesen tizenegy fürdőt minősítettek húsz kategóriában.