Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók November 1-i ajánlatokNovember 1-i ajánlatok Őszi szüneti ajánlatokŐszi szüneti ajánlatok

Milyen betegségeknél jó a gyógymasszázs?

A fizioterápia szerves részét képező gyógymasszázs a természeti gyógymódok csoportjába tartozik. A terápiás céllal alkalmazott kezelési eljárások közé tartozik a klasszikus svéd masszázs, illetve a reflexzóna masszázs, ami szegment, kötőszöveti és csonthártya masszázst takar.

7 házi pakolás a csodaszép bőrért, szokatlan alapanyagokból

Gondoltak volna az ecetre, mint szépítő szerre? No és a banánra? Zabra? Csodaszerek és drága kozmetikai kezelések helyett lehet, hogy elég, ha a kamra felé vesszük az irányt, hiszen a naponta használt élelmiszereink között fantasztikus szépítőszereket találunk.

30 méterre feltörő 60 fokos termálvíz – Zsóry 75 évének sikere

A Mezőkövesd mellett található Zsóry fürdő sokunk kedvence. Hatalmas tereivel, óriási vízfelületével, modern felszereltségével és építészeti megoldásaival mára Észak-Magyarország egyik legszínvonalasabb fürdőkomplexuma lett.

Tökkel ingyenes lesz a belépés szombaton a mórahalmi fürdőbe

Október 29-én ünnepli hatodik születésnapját a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő gyermekfürdője. Lesz születésnapi torta, csúszdaverseny és kívánságműsor. Ezen a napon halloween tökkel ingyenes a belépés.

Ezek a 2017-es év legjobb úti céljai – köztük egy magyar város

A Lonely Planet szerkesztői összeállították a 2017-es évre ajánlott legjobb desztinációk listáját. Külön lista készült a legizgalmasabb országokból, városokból, régiókból és a legjobb ár/érték arányú úti célokból. Egy magyar város is rákerült az utóbbi listára.

Határ-közeli kalandok: fürdő extra esztergomi panorámával

2017-re fantasztikus, multifunkcionális wellness központtá alakul Párkány fürdője, amely már hosszú évek óta kedvelt célpont nemcsak a szlovák, hanem közelsége miatt a magyar lakosság körében is.

Elpirul Pozsony hídja, ha szeles idő jön

Minden este színes fényárba borul a pozsonyi Szlovák Nemzeti Felkelés (SNP) hídja, amelyen a kivilágítás színével jelzik a másnapra várható időjárást.

Gyógyvizekkel a fájdalom ellen

A termálvizes terápia fontos része lehet egy műtét utáni rehabilitációnak vagy utókezelésnek is, de számos megbetegedés ellen is hatásos kiegészítő kezelést nyújt.

Milyen egészségügyi bajokra ajánlható az infraszauna?

Az infraszauna, a finn szaunához hasonló pozitív hatásokkal rendelkezik, de működési elvükben található különbségek itt is tetten érhetőek. Ezért összeszedtük, hogy pontosan kiknek és milyen okból ajánlott ez a szauna típus.

Nyers ételek, amelyektől szép lesz a bőrünk

Jó néhány olyan étel van, aminek a fogyasztása sokat segít abban, hogy a bőrünk ragyogó, életteli és egészséges legyen. Ezek közül pedig néhány akkor a leghatékonyabb, ha nyersen fogyasztjuk őket.

Gyulától Gyopárosig – alföldi fürdőink története tele van érdekességekkel

Népi hiedelem alapján elhíresült csodató, nemesi tékozlás és balsikerű olajkútfúrás. Ilyen és ehhez hasonló furcsa, de szerencsés véletleneknek köszönhető, hogy ma már a Dél-Alföldön is nagyon sok színvonalas fürdő várja a pihenni és gyógyulni vágyókat.