Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Tavaszi akciókTavaszi akciók

Egyen, igyon vagy fusson le egy félmaratont: programajánló hétvégére

Biztosan tud magának hétvégi elfoglaltságot választani programajánlataink közül, hiszen meglehetősen eltérő érdeklődésűek részére válogattunk.

Ezek Magyarország legszebb arborétumai

Igazi csodákat láthatunk, ha egy tavaszi hétvégén úti célunknak Magyarország legszebb arborétumai közül választunk egyet.

Palatinus, Dagály, Gellért hullámfürdő: szombat óta nyitva

Kinyitott a Palatinus Strandfürdő, a Dagály külső része, valamint a Gellért hullámfürdő is szombaton, május végén nyit a Paskál és a Római fürdő, júniusban pedig a Pünkösdfürdői Strand is kinyit - mondta a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt. vezérigazgatója.

Így készítsünk parfümöt házilag

Összegyűjtöttünk néhány remek illat-receptet, melyek alapanyagi könnyen beszerezhetők és akár otthon is előállíthatók.

Durva, ahogy anno a Dunában fürdőztek: falécek között, vidáman

Képzeljen el egy kabinokkal és szekrényekkel felszerelt, téglalap alakú, vízen úszó faépítményt, amiben rengetegen fürödnek.

Hamarosan eldől, mi lesz a hazai fürdők sorsa

A hazai fürdők jelentik a turisztikai kínálat egyik alapját, melyre számtalan szolgáltató építette fel struktúráját, köztük szállásadók, vendéglátó egységek, kiskereskedelmi szolgáltatók - hívja fel a figyelmet a Magyar Fürdőszövetség.

Sivatagi termálkád, ilyet még nem látott - hihetetlen képek

Szívesen megmártózna egy olyan medencében, melyet a természetes termálvízzel töltöttek tele, és gyönyörködne közben a naplementében a Utah sivatag felett? Oké, ez elég álomszerűnek tűnik, de van, akiknek ez tényleg megadatik.

Anyák napja kicsit másképpen

Az anya-lánya kapcsolat elmélyítésének igazán kellemes módja lehet, ha beiktatunk néha egy-egy közös szépség-napot. Nagyon szórakoztató, igazi csajos program, és közben szuper emlékeket szerezhetünk.

A kávé csodákat művel arccal, hajjal, testtel: a zaccot se dobja ki

Úgy gondolja, tisztában van a kávé összes pozitív hatásával, és nem létezik önnél nagyobb kávérajongó? Tegyünk egy próbát! A koffeintartalmú italnak ugyanis az otthoni szépségápolásban is nagy hasznát veheti, megmutatjuk, hogyan.

Nehogy kiirtsa, nem gyom, sokoldalú gyógynövény

A pongyola pitypang megítélése kettős, egyesek szerint kiirthatatlan, mindent túlélő gyom, mások szerint sokoldalúan használható gyógynövény. Egy biztos: már az ókori idők óta használják gyógyításra és nincs olyan ember, aki nem ismerné.

Indul a fesztiválszezon a fürdővárosok környékén is

Május elseje minden évben a nyár kezdetének dátuma. Ettől kezdve a szabadtéri strandok nagy része tárt kapukkal várja a fürdőzni vágyókat és megsokasodnak a népszerű szabadtéri programok is.