Nyári akciókNyári akciók Augusztus 20-i ajánlatokAugusztus 20-i ajánlatok Gyerekbarát szálláshelyekGyerekbarát szálláshelyek Szenior ajánlatokSzenior ajánlatok

Teljesen megváltozott a strandfürdő

Július első felében birtokba vehetik a látogatók a csaknem 600 millió forintból látványosan megújult Berekfürdői Termál- és Strandfürdő új létesítményeit.

Új kastélyszállóval bővült Mándok

Több mint 700 millió forintból újult meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Mándokon található Forgách-kastély.

Siessen az Őrsre! Óriáscsúszdán lehet csúszni az aluljáróba

Csúszdát állított fel az Őrs vezér téri aluljáróban a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

Tikkasztó hőség érkezik – Így érdemes lehűlni

Vasárnap akár 35 fok is lehet, adunk egy remek tippet a hűsöléshez.

Kiderült, hány hosszú hétvégénk lesz jövőre

Jövőre két hosszú hétvégével tervezhetnek a munkavállalók és a turisztikai szolgáltatók március 15. és november 1. miatt, a szabadnapokat az eddigi gyakorlatnak megfelelően szombaton kell ledolgozni.

Luxus kemping – Már ilyen is van Magyarországon

A vendégeknek a táborozás élményét, egyidejűleg magas színvonalú kiszolgálást kínáló, luxus jurtákból álló kemping nyílt kedden a Csongrád megyei Ruzsán.

Rekordot döntött a Múzeumok Éjszakája

Csaknem 420 ezren vettek részt az idei Múzeumok Éjszakáján országszerte, amellyel ismét sikerült megdönteni a korábbi évek rekordját. A 2016-os év tematikája: Hősök, felfedezők, újítók.

150 millióból újult meg a harkányi medence

Egy csaknem 150 millió forintos beruházás révén teljesen megújult a Harkányi Gyógyfürdő lepke medencéje, mely Magyarország egyik legnagyobb feszített víztükrű medencéje.

30 millió kalóriát égettek el a Mozgás Éjszakáján

Idén is húszezren látogattak ki a Mozgás Éjszakájára, a résztvevők összesen mintegy 30 millió kalóriát égettek el, közel 25 ezer kilométert futottak le és 100 ezer kilométert kerékpároztak.

Hévízt és a Balatont már nem lehet elválasztani

Közel négy kilométernyi új szakasz építésével, illetve kijelölésével mintegy 280 millió forint támogatás felhasználásával készült el Keszthelyen az a kerékpárút, amely a városon átvezetve összeköti Hévízt a balatoni bringakörúttal

Itt ingyen strandolhat a Balatonnál

Nehéz eldönteni, hogy melyik a legjobb balatoni szabadstrand, de a Balatontipp listába szedte azokat, mindegyiket külön-külön jellemezve. Böngéssze át, hol csobbanhat a nyáron ingyenesen!