Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Őszi akciókŐszi akciók

Természeti csoda: 100 fokos vizű folyóra bukkantak

Különös természeti jelenségre bukkant egy perui geofizikus az Amazonas mélyén: egy folyóra, melynek vize 100 Celsius fokos, azaz forr.

5 meditációs módszer, amihez nem kell ülve maradnunk

Meditálni nem csak lótuszülésben, csukott szemekkel lehet. Sőt, aki igazán ráérzett a meditáció ízére, bárhol, bármikor el tud merülni benne. Érdemes gyakorolni, hiszen rengeteg jótékony hatással bír az egészségre is.

Így gyógyulhatunk ivókúrával

Milyen betegségre, milyen gyógyvizet igyunk? Mire kell figyelnünk, mire számíthatunk a kúra alatt? Vajon micsoda, és milyen tünetekkel jár az ivókúra-reakció? Minden kérdést megválaszolunk az alábbiakban.

Hosszabbítanak a budapesti fürdők

A tökéletes strandidőre való tekintettel az ilyenkor megszokottnál tovább, 20 óráig tartanak nyitva a fővárosi strandok. A Római, Palatinus és Dagály strandokon izgalmas programokkal is várják a vendégeket.

Ez a nyolc fürdő menti meg a nyarat

Jóllehet, ez a nyár szeszélyesebb a megszokottnál, de a strandok nyújtotta élményekről akkor sem kell lemondanunk, ha esőfelhők gyűlnek az égen. A következő hazai fürdőkben az időjárástól függetlenül mindenki jól szórakozhat, hiszen nagyszerű fedett medencéik, élményfürdőik vannak.

Gyógyuljunk, szépüljünk kurkumával, az igazi csodanövénnyel

A növény és a belőle készült fűszer amellett, hogy különleges, egzotikus ízt ad ételeinknek, a gyógyítás több frontján is bizonyítottan hatékony. Ha eddig nem használták, ismerjék meg közelebbről is a kurkumát!

Mókás vizes rekordra készülnek a fővárosban

Szombaton délben közel 1000 ember fog egymásra lövöldözni vízipisztolyokkal a budapesti Millenárison. A szervezők szerint ezzel megdől majd a legnagyobb számú résztvevővel megrendezett vízipisztoly csata hazai rekordja.

Nagyon durva, miket csentek már el szállodákból

Búvárszivattyú, perzsa macska, 4-5 mázsa tűzifa, WC-ülőke aljáról a műanyag csavarok. Ez az extrém felsorolás csak egy szelete annak, hogy mi mindenről gondolják úgy egyes szálláshelyek vendégei, hogy bizony otthon is jól jönnének.

Gyönyörű mozaikot rejtett a római fürdő

Páratlan szépségű, nagyméretű mozaikot tártak fel Törökországban. A háborgó tenger istenét, Poszeidónt ábrázoló mozaik a régészek szerint Kr.e. 3.-4. században készült.

Bezár a Dagály fürdő

Az MNV Zrt. és a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. hamarosan aláírásra kerülő megállapodása értelmében a Dagály fürdő, illetve a fürdő előtt található Béke kút 2016. szeptember 18-ig tart nyitva.

Öt fontos tanács a pollen elleni harchoz

Néhány kevésbé ismert tanáccsal azoknak szeretnénk segíteni, aki pollenallergiában szenvednek.