Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Adventi ajánlatokAdventi ajánlatok

Savanyúvíztől a Vér-kútig: így gyógyultak régen a Balatonnál

Meglepő talán, hogy a 19. században még nem is a strandolás és a magyar tenger nyújtotta örömök, hanem a Balaton környéki hőforrások, savanyú vizek jelentették a legnagyobb vonzerőt a tehetősebb polgárok számára.

Újabb elismerést kapott a dél-alföldi családbarát szálloda

Egy hete arról adtunk hírt, hogy a mórahalmi Elixír Medical Wellness Hotel „Zöld Szálloda” lett. A közelmúltban rendezték meg az Év Szállása verseny díjátadóját, ahonnan a szálloda újabb rangos elismerést hozott haza.

1000 tojásból épült a mézeskalácsváros

Lassan hagyománnyá válik, hogy az adventi időszakban mézeskalácsillat tölti meg varázslattal az egyik debreceni hotel közlekedőtereit.

7 dolog, amit nem merünk megkérdezni a masszázsról

Aki még soha nem volt masszíroztatni, könnyen lemondhat erről az igen kellemes és meglehetősen egészséges kezelésről félelmében vagy zavarában. Hogyan illik viselkedni masszázs során? Teljesen le kell vetkőznöm? Mi történik, ha elalszom közben?

Hol szilveszterezel? Öt tuti válasz az elkerülhetetlen kérdésre

Sokunkon minden évben kényszerként lóg a kimoccanás lehetősége, és még azok is hanyagolnák a sablon feleleteket, akik nem terveznek nagy felhajtást az év végén. Kitaláltuk az öt legjobban hangzó választ, amit mindenki büszkén vállalhat.

A tél tönkreteszi a haját? A hűtőben a megoldás

A téli időjárás nagy kárt okoz tincseinknek. Hajunk sokszor száraz, durva és kócos. Különös gondot kell fordítani ilyenkor az ápolására, de jó hír, hogy ehhez nincs szükség feltétlenül a legdrágább kozmetikai szerekre.

Hévíz: ingyenes parkolás és jégpálya

November 28-tól Hévíz egész területén, 2017. január 1-től egészen február 28-ig a Nagyparkolóban ingyenes a parkolás a látogatók számára.

Veszélyes állott vizet inni?

Mi történik, ha néhány napos, esetleg 1-2 hétig elöl hagyott vizet iszunk meg? Vajon betegek leszünk tőle? És mi a helyzet a palackozott ásványvizekkel? Előfordulhat, hogy megromlanak?

Ezek a legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok télen

A vitaminok nélkülözhetetlenek az egészség fenntartásában, ezért a szükséges mennyiséget a téli időszakban is biztosítani kell a szervezet számára.

Nem is gondolná, milyen meglepő dolgokra jó a méz

A méz leginkább édesítőszerként ismert, az igazság azonban az, hogy ezen túlmenően is számos dologra alkalmazhatjuk a mindennapok során.

Megvannak az év legjobb szálláshelyei

Kiosztották az Év szállása 2016 verseny díjait, az idén a négycsillagos superior mátraházai Residence Ózon vehette át az Év szállásának járó elismerést.