Nyári akciókNyári akciók Gyerekbarát szálláshelyekGyerekbarát szálláshelyek Szenior ajánlatokSzenior ajánlatok Kényeztető ajánlatokKényeztető ajánlatok Akciós ajánlatokAkciós ajánlatok

Harkányban valami megváltozott

A legkisebbek örömére a hét végétől már üzemel a felújított, vizes élményelemekkel tarkított gyerekmedence és július elejére várhatóan elkészül a szintén felújítás alatt álló lepke medencepár is a Harkányi Gyógyfürdőben.

Zalakaros nyáron is kalandokkal vár

Napsütés, medencepart, koktélok, pihenés, kényelem… ez mind önt várja Zalakaros legnagyobb családbarát wellness szállodájában.

Szépülni szeretne? Csak egy kis só kell hozzá

Az ókortól ismert a sós levegő gyógyító, szépítő hatása, de ma már nem szükséges a tengerpartig utazni, hogy élvezhessük a pozitív hatásokat.

Magyar módszer segít a gyógyíthatatlan betegség kezelésében

A harkányi gyógyvíz jelentősen képes javítani a pikkelysömörben (psoriasisban) szenvedő betegek állapotán.

Ha nem élvezem, minek csináljam? Így lehet móka is az edzés

Ha nem szórakoztató, akkor ugyan miért csináljuk? - ez a kérdésfelvetés egyértelműen helytálló a különböző mozgásformák esetében is.

Pünkösdi fürdőzés: biztosan nem lesz unalmas a mártózás

Változatos kikapcsolódási lehetőséget kínálnak az előttünk álló hosszú hétvégén a hazai termálfürdők.

Magyarországé a leghosszabb a világon

A Guinness World Records Rekordok Könyve szerint a MÁV Zrt. Széchenyi-hegyi Gyermekvasútavilág leghosszabb olyan vasútvonala, amelyen a forgalmi és kereskedelmi szolgálatot gyermekek látják el.

Ilyen egy igazi siker story: virágzik a kis magyar hotel

Március elején nyitotta meg kapuit Mórahalom első medical wellness szállodája az Elixír Hotel. Az Európai Uniós forrás felhasználásával megvalósult projekt hamarosan zárul.

Hamarosan nyit a különleges termáltó

Az időjárástól függ, hogy mikor nyithat meg a Pacséri Gyógyfürdő.

Nagy visszatérő a zalakarosi szálloda

Egy év telt el azóta, hogy MenDan Magic Spa & Wellness Hotel ****superior néven újra a MenDan márka alatt működik Zalakaros egyik legnagyobb szállodája.

Blogot indított a fürdőváros

Sárvár - saját online turisztikai információs felülete mellett - új blogoldallal is népszerűsíti a fürdőváros számtalan turisztikai attrakcióját.