Augusztus 20-i ajánlatokAugusztus 20-i ajánlatok Nyári akciókNyári akciók Gyerekbarát szálláshelyekGyerekbarát szálláshelyek Kényeztető ajánlatokKényeztető ajánlatok

9 tipp, hogyan varázsoljon az otthonába strandot

Beköszöntött a nyár és a kánikula, de nincs ideje elmenni egyet csobbanni a strandra? Nem gond, erre is van megoldás. Készítse el saját, otthoni vízpartját.

Hét tanács, hogy sokáig trendi maradjon a bikini

Ebben a rekkenő hőségben semmire sem vágyunk jobban, mint előkapni kedvenc bikininket és irány a vízpart. Ám nem árt, ha tisztában vagy néhány szabállyal, hogyan okozzon örömet sokáig az a bizonyos kedvenc fürdőruha.

Víz nélkül maradt a szegedi fürdő

Hétfőn már nem lehetett fürdeni a szegedi Partfürdő medencéiben, ugyanis ideiglenesen visszavonta az engedélyt Kovács Ferenc János járási tiszti főorvos, mivel a medencéket nem az engedélyezett gyógyvízzel töltötték fel.

Őrült ötleteket szül a hőség – képek

Az elviselhetetlen kánikula roppant szórakoztató ötleteket tud adni.

Unja már lángost? Inkább ezeket nassolja a strandon

Sajnos a gasztro forradalom még nem érte el a hazai strandokat, így ha valaki könnyű, finom ételekre vágyik a nyári hőségben a medenceparton, akkor jobb, ha előre felkészül.

Velencei-tó: három stranddal van gond

A szakhatóságok megállapították, hogy a Velencei-tó partján három szabadstrandnak – természetes fürdőhelynek – nincs engedélye, ezért a Fejér Megyei Kormányhivatal járási hivatala felfüggesztette ennek a három fürdőhelynek a „működtetését” – közölte a kormányhivatal szombaton.

Még mindig nem ismerik a fürdőzés alapvető szabályait

Prevenciós roadshow indítását tervezi augusztusban a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata, amelynek állomásain sokan ismerkedhetnek meg a legfontosabb vízbiztonsági szabályokkal.

9,4 millióból készült el a vadaspark

Vadasparkot és tanösvényt adtak át pénteken Kaszón, a Belső-Somogy legnagyobb, mintegy 15 ezer hektárnyi összefüggő erdőterületét kezelő KASZÓ Zrt. közjóléti fejlesztésének eredményeként.

Szédítő fotók: így csúszdáznak a magyar strandon

Izgalmas fotókon örökítették meg, milyen is az egri standon csúszdázni. Nézze meg képgalériánkat!

Játékostól a kristályosig - a világ legkülönlegesebb szökőkútjai

Amellett, hogy hűti a levegőt sokszor játékos, szórakoztató vagy elgondolkodtató is lehet. Bemutatjuk a legkülönlegesebb szökőkutakat, amelyek kültéri művészeti alkotásként is megállják a helyüket.

Átvették a robotok az uralmat egy szálloda felett

Mit szólna hozzá, ha a szálloda bejáratánál robot üdvözölné, robotportásnál jelentkezne be, automata vinné fel a csomagját, és a szobában is robot érdeklődne az igényeiről? Japánban ez már a valóság!