Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

A legnagyobb tévhitek a vízivásról

A nyári melegben különösen fontos, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasszunk, és hidratáltak maradjunk. De mégis mit jelent a megfelelő mennyiség?

Évszázadnyi fürdőruhát festettek a modellre – látványos videó

A 90-es éveket természetesen a Baywatch dögös piros úszódressze képviselte abban az izgalmas projektben, ahol egy bájos modellre festették fel az elmúlt 100 év fürdőruháit.

Mindenkinek van olyan fürdőruha, ami jól áll

Szakértők szerint minden alkathoz passzol valamilyen fürdőruha: itt a nyári leárazások ideje, hadd segítsünk választani!

Így lehet jól aludni a kánikulában

A nyári melegnek a vakációzók örülnek, és a legtöbb ember jobban kedveli a forró napokkal együtt is nyarat a nyirkos, esős vagy hideg ősznél és télnél. De a kánikulai napokat követő éjszakákon nem könnyű a pihenés, gyakran még az elalvás is gondot okoz. Mit lehet tenni?

Gyerekkel a legjobb – Fertő tavi strandolás Burgenlandban

Minden szülő jól tudja, a természetes vizek kedvelőinek jól át kell gondolniuk, ha kisgyerekkel indulnak strandra, vajon melyik tó vagy folyó és melyik strand jelenti a legoptimálisabb megoldást. A szabad vizek kisgyerekes kedvelőinek a Fertő tavi Mörbisch strandját.

A legélvezetesebb nyári fogyókúra dinnyével

Még néhány hétig tart a nagy nyári dinnyeszezon, élvezhetjük az óriási lédús gyümölcs zamatát. Tudták, hogy a dinnye nemcsak nagyon finom, nagyon egészséges, de még a fogyókúrához is kiváló?

Ezekkel a trükkökkel verik át a turistákat leggyakrabban

Ahol turisták vannak, ott hamar felbukkannak a trükközők is. Az olyan „klasszikus” csalások mellett, mint a lopás, az extra tarifák, vannak egyéb rafinált módszerek is, amik megkurtítják az óvatlan turisták pénztárcáját.

Strandok Éjszakája programajánló: itt lesznek a legjobb bulik

Július 29-én újra megrendezik minden éjszakai fürdőzés rajongó kedvenc eseményét, a Strandok Éjszakáját. Összeszedtünk a legjobb programokat, ne maradjon otthon.

Házi praktikák, hogy ne a rovarcsípésről szóljon a nyár

Legforróbb évszakunk hűs estéit, a vízparti nyaralás vagy a kora esti strandolás óráit sokszor megkeserítik a rovarok. Néhány házi praktikával jól enyhíthetőek csípéseik tünetei, ezek közül válogattunk.

Nyakig sörben fürdőzhetünk a Széchenyiben

Mostantól itthon is lubickolhatunk a sörben: BeerSpa nyílt a Széchenyiben. A sör dézsában is üdítő, legalábbis a BeerSpa jelenségét itthon is meghonosító vállalkozó szerint a sörfürdő csökkenti a stresszt, jót tesz a bőrnek, de még a vérkeringést is javítja.

Hotel lesz a mesebeli kastély

Egy román házaspár igazán varázslatos kastélyt húzott fel – nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy különleges hotelt építenek belőle.