Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók November 1-i ajánlatokNovember 1-i ajánlatok Őszi szüneti ajánlatokŐszi szüneti ajánlatok

Hat vitamin, amitől pörögni fog az agya

Az emberi agy a világ legkomplexebb szerkezete, aminek rengeteg különböző tápanyagra van szüksége ahhoz, hogy megfelelően működjön.

Ezektől a sütőtökös pakolásoktól gyönyörű lesz a bőre

A tök nemcsak magas antioxidáns, cink és béta-karotin tartalma miatt remek alapanyaga a kozmetikumoknak, de magas vitamintartalma miatt segít leküzdeni a káros szabadgyököket is, amik az öregedésért felelősek.

Kutyától a golyóálló mellényig: ezeket felejtettük már szállodákban

A szállodákban ottfelejtett tárgyak (és élőlények!) listája egészen hihetetlen. Kiskutya, gyémánt fülbevaló, preparált skorpió sem hiányzik senkinek?

Öt szuper kirándulóhely fürdővárosok közelében

A legnépszerűbb hazai fürdővárosok környékén nagyon sok gyönyörű túra-célpont vár minket, jöjjön közülük öt kihagyhatatlan az idei őszre!

Minden strandra kellene ilyen életmentő robot

A dubaji önkormányzat robotokat vetne be a bajban lévők megmentésére a szabadstrandokon. A robotok emberek, kishajók és jet skik mentésére is alkalmasak.

Tovább fejlődik a harkányi fürdő

A csúszdapark nyári átadása után most újabb fejlesztésekre készülnek a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben. Korszerűsítik a beléptetést, emellett az épület felújítására is sor kerül majd.

Ezt teszi a testünkkel az idegesség

Ha valami feldühít, akkor megváltozik a viselkedésünk: kiabálunk, esetleg csapkodunk, talán még káromkodunk is. Emellett pedig jó néhány változás is végbe megy a testünkben. Lássuk, melyek ezek!

Ilyen is van: gyógyvíz a tengerpart mellett

Ha azt halljuk, Olaszország és Bibione, legtöbbünknek azonnal a hosszan elnyúló tengerpart jut az eszünkbe. Tudta, hogy Bibione gyógyhatású termálvízzel is rendelkezik?

Tanuljunk meg levegőt venni

A jó légzési technika megváltoztathatja az életünket. Könnyebben elalszunk, jobban tudunk koncentrálni, kitartóbban sportolhatunk, ha tudatosan használjuk a tüdőnk kapacitását. Megfelelő légzéstechnikával testünk és lelkünk irányítható. Elmondjuk, hogyan!

Megtaláltuk a legtartalmasabb őszi kalandot

Egy gyors fejszámolásra kérjük. Vegyen egy országot, egy négycsillagos hotelt, egy termálfürdőt, adja őket össze, majd szorozza meg kettővel! Mi lett az eredmény? A helyes válasz egy utazás. Nem egészen érthető? Elmagyarázzuk.

Fából készült fürdőruha – ez nagyon merész

Nem kétséges, hogy körülbelül a fából vaskarika ötletével vetekedő elképzelés hívhatta életre ezt a fürdőzéshez tervezett mutatós viseletet. Amilyen hihetetlen, olyan szemrevaló, de vajon mennyire lehet kényelmes? Lehetett benne úszni? Videó az 1920-as évekből.