Őszi akciókŐszi akciók Nyári akciókNyári akciók Szenior ajánlatokSzenior ajánlatok Október 23-i ajánlatokOktóber 23-i ajánlatok

Internet és ár – Így tervez nyaralást a magyar

A magyarok 15 százaléka szerint nélkülözhetetlen az internet használata a nyaralás megtervezéséhez, és 8,2 százalék számára az utazás alatt is alapvetően fontos az internetkapcsolat.

Hévíz nemzetközi példává vált

Több mint 278 ezer euró értékű nemzetközi projekt keretében fejlesztik tovább a senior korosztálynak szóló turisztikai termékeket Hévíz és Kovászna példáján keresztül, négy ország hét partnerének bevonásával.

Mobillal is érdemes Sárváron kalandozni

Sárvár megismerésének élménye a most elkészült mobil kalandtúrákkal lesz teljes, az outdoor alkalmazás egyedi és újszerű formában teszi elérhetővé ezeket a tematikus útvonalakat.

Ősszel felbolydul a kis magyar fürdőváros

„Itt van az ősz, itt van újra…”, iskolakezdés, rohanás, stressz… Muszáj egy kicsit elszakadni a hétköznapok zajától, kiszabadulni a mókuskerékből, nem igaz?

Olyan, mint egy desszert, mégsem hízlal

Készítse el ön is a „mexikói fagyasztott forró csokoládét”.

A fürdőben építkezik a focicsapat

A Mezőkövesd Zsóry Futball Club Kft. nyílt közbeszerzést írt ki egy 42 szobás sportszálló építésére, amelynek a becsült költsége nettó 500 millió forint.

Ősszel új négycsillagos hotel nyílik Siófokon

Siófokon bemutatták, hogy áll az a négycsillagosnak tervezett szállodai beruházás, amelyet, a tervek szerint, késő ősszel adnak majd át.

Ilyen különleges bőgést biztosan nem hallott még

Szarvasbőgés-hallgató túrákat szervez a Gemenc Zrt.; az érdeklődőket túravezetés és egyéb programok is várják a különleges zoológiai élményhez kapcsolódva augusztus 28-29-én, szeptember 4-5-én és 11-én.

Erdélyben ismerkedtek a nyíregyházi fürdővel

Pezsgő hangulat uralta a Kolozsvári Magyar Napokon a Fesztivál utcát, ahol Nyíregyháza első alkalommal mutatkozott be önálló sátorban 2015. augusztus 20-23. között az erdélyi közönségnek.

Sárváron most igazán érdemes szelfizni

A Sárvári TDM különleges játék keretében Be yourSzelfi túrára invitálja a turistákat.

Megtelt Hévíz a hosszú hétvégén

Az augusztus 20-i négynapos hétvégén pihentük ki az idei hosszú kánikulát.