Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Őszi akciókŐszi akciók

Bezár a Dagály fürdő

Az MNV Zrt. és a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. hamarosan aláírásra kerülő megállapodása értelmében a Dagály fürdő, illetve a fürdő előtt található Béke kút 2016. szeptember 18-ig tart nyitva.

Öt fontos tanács a pollen elleni harchoz

Néhány kevésbé ismert tanáccsal azoknak szeretnénk segíteni, aki pollenallergiában szenvednek.

Masszírozó-művészet évezredeken át

Tudták, hogy már a római gladiátorokat is masszőrök edzették és Mátyás király udvarában sem volt ismeretlen a dögönyözős gyógymód? Kis masszázstörténet következik.

A sportág, ami megbotránkoztatta Amerikát

Ma már mindannyian jól ismerjük a szinkronúszás sportját, a kecses, nőies mozgást, ahol lányok zenére vízben és víz alatt különféle technikai elemeket, formációkat mutatnak be. Ki hinné, hogy alig száz éve még börtönbe került miatta egy sportoló az Egyesült Államokban!

Óriási családbarát fürdő Komáromtól néhány kilométerre

Egy fürdőkomplexum attól igazán jó, ha egy ott töltött nap során a család minden tagja megtalálja a számítását. A magyar határtól nem messze található nagymegyeri Thermal Corvinus ilyen! A sok remek szlovák fürdő közül ma e felé vesszük az irányt!

A szőlő hét csodája

Védi a szívet, támogatja a fogyókúrát, erősíti az immunrendszert. Ez csupán három a szőlő szervezetünkre gyakorolt pozitív hatásaiból. Összegyűjtöttük kedvenc őszi gyümölcsünk legnemesebb tulajdonságait.

Tanuljon sellőnek és ússzon úgy, mint a hableányok

Az Osztrák Hableányszövetség jóvoltából mostantól bárki kitanulhatja a sellőséget Bécsben. A tanfolyamokon nemcsak a megfelelő légzéstechnikát és uszonyhasználatot sajátítják el a résztvevők, hanem a tengerek nagyköveteivé is válnak.

Így őrizhetjük meg a nyári barnaságot

Tart a visszaszámlálás, a nyár végéhez közeledve pedig sokunkban felmerül a kérdés: csodaszép nyári barnaságunkat, egészséges bőrszínünket hogyan lehetne átmenteni a téli hónapokra is? Nos, ha száz százalékosan nem is tudjuk megőrizni a bronzszínt, természetes trükkök léteznek.

Aktívan a vízparton is – a legjobb strandsportok

Strandra a legtöbben a pancsolás, a napozás, a jó strandételek, majd az evést követő kellemes szieszta miatt járnak. Nem mindig kell azonban megelégedni a passzív pihenéssel, hiszen a vízpartokon számos aktív kikapcsolódási lehetőség is vár ránk. Vegyük sorra a legjobbakat!

A Balaton és a fürdővárosok is megtelnek augusztus 20-án

Bár az Új Kenyér ebben az évben nem hoz magával hosszú hétvégét, még így is rengetegen töltik wellnessezéssel, kikapcsolódással augusztus 20-át. A legtöbb kimozdulni vágyó ezúttal is a Balaton partjáról szeretné végignézni a tűzijátékot.

Egészséges, új kenyér augusztus 20-ra

Augusztus 20-a Szent István és alkotmányunk ünnepe, amely mind a mai napig megmaradt az új kenyér köszöntésének napjaként is. A finom kenyeret mindannyian szeretjük, de vajon melyiket válasszuk, ha egészségesen szeretnénk étkezni? Ebben segítünk most.