Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Verhetetlen praktika: leégés elleni krém házilag

Hogy az idei nyaralás ne a napozást követő, fájdalmas leégésről szóljon, használhatunk a boltokban kapható magas faktorszámú naptejeket, vagy kipróbálhatjuk ezt a házi praktikát. Mutatjuk, hogyan készíthetünk magunknak aloe verás leégés elleni krémet.

Új termálfürdőnk lesz - hasznosítják a bábolnai termálvizet

A bábolnai gyógy-és termálfürdő megvalósításának első lépcsőjeként két és fél kilométeres távvezetéket épít az önkormányzat, ezzel a kutak fúrása után 33 évvel megkezdődik a település termálkincsének hasznosítása.

Fesztivállal ünneplik a hételemes csúszdaparkot Harkányban

A vadonatúj, hételemes csúszdaparkot is birtokba vehetik a látogatók Harkány egyik legfontosabb rendezvényén az idén július 22-24. között zajló XXIII. Fürdőfesztiválon.

Fordulat: kínai kézbe kerülhet a legendás fővárosi fürdő

Egy kínai nagybefektető megnyithatja a Rác fürdőt és a mellette lévő hotelt. A hat éve elkészült, de azóta zárva tartó, romló állagú épületegyüttes sokmilliárdos veszteség helyett így még bevételt is hozhat a fővárosi önkormányzatnak. A vételárat a kínaiak már átutalták.

Ismét fürdőzhetünk a sötétben – hamarosan itt a Strandok Éjszakája

Július 29-én hetedik alkalommal rendezik meg a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére a Strandok Éjszakáját. A nagy sikerű rendezvényhez csatlakozó valamennyi fürdőben izgalmas programokkal és egyedi kedvezményekkel várják az érdeklődőket.

Királynőt választ Zalakaros

2016. július 23-án negyedik alkalommal kerül megrendezésre a nagy sikerű Kannavirág Királynő választás Zalakaroson. A rendezvény az évek alatt országhatáron átnyúló programmá nőtte ki magát, amit a helyszínen általában 1500-2000 ember kísér figyelemmel.

A Fertő tó múltja: volt, hogy építkeztek kiszáradt medrében

Tudták, hogy a Fertő tó többször teljesen kiszáradt? Arra is volt példa, hogy szándékosan száríttatták ki. Ismerjük meg közelebbről kalandos történetét!

Kirándulási tippek a Velencei-tó körül

A Velencei-tó és környéke akkor is tartogat izgalmakat, ha nincs éppen kánikula. Vegyük sorra a látványosságokat!

Jéghideg meztelenség

80-90 fok helyett 170 fok mínuszban. Ezt kapja, aki kipróbálja a szépségipar egyik legextrémebb szolgáltatását, a jégszaunát, avagy kriokezelést. Nem kell elrettenni, ahogy a szakemberek csinálják, ez a nagyon alacsony hőmérséklet egészséges is lehet. Eláruljuk hogyan!

Tusványos: két legendás erdélyi fürdő fesztiválja

E héten várja látogatóig a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor, avagy közismertebb nevén Tusványos. Tudták, hogy a fesztiválnak két remek erdélyi fürdőhely ad otthont? Ismerjük meg őket közelebbről!

Tömlőktől a többszemélyes unikornisig – a gumimatrac története

Bármilyen hihetetlennek is tűnik, a gumimatrac nem az újkori ember találmánya. Már ősinknek is volt hasonló tárgy a birtokukban, igaz, ők nem a fürdőzés örömeit élvezték vele. De akkor mire használták?