Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Nyári akciókNyári akciók

30 méter, 24 karát – szlovák fürdő a számok bűvöletében

Szlovákia nem csak a síelőké, erre az ország fürdői között kalandozva nagyon hamar rájöhetünk. Számtalan színvonalas és egyedi kialakítású szlovák fürdőt bemutattunk már az elmúlt hónapokban, de még mindig bőven van miről beszélni.

5 meditációs módszer, amihez nem kell ülve maradnunk

Meditálni nem csak lótuszülésben, csukott szemekkel lehet. Sőt, aki igazán ráérzett a meditáció ízére, bárhol, bármikor el tud merülni benne. Érdemes gyakorolni, hiszen rengeteg jótékony hatással bír az egészségre is.

Így még biztosan nem látta a Széchenyi Gyógyfürdőt

Újszerű, nagyon látványos technikával készült videó mutatja be Budapest turisztikai látnivalóit, ikonikus helyszíneit: 360 fokos szögben járhatjuk körbe azokat.

Így gyógyulhatunk ivókúrával

Milyen betegségre, milyen gyógyvizet igyunk? Mire kell figyelnünk, mire számíthatunk a kúra alatt? Vajon micsoda, és milyen tünetekkel jár az ivókúra-reakció? Minden kérdést megválaszolunk az alábbiakban.

Ez a nyolc fürdő menti meg a nyarat

Jóllehet, ez a nyár szeszélyesebb a megszokottnál, de a strandok nyújtotta élményekről akkor sem kell lemondanunk, ha esőfelhők gyűlnek az égen. A következő hazai fürdőkben az időjárástól függetlenül mindenki jól szórakozhat, hiszen nagyszerű fedett medencéik, élményfürdőik vannak.

Szenzációs víz alatti luxushotel nyílik

Egy elhagyott kőfejtőben, közel kilencven méterrel a tengerszint alatt építenek ötcsillagos hotelt Kínában. A hotel alsó szintjei majd víz alá kerülnek, a mélyedést ugyanis elárasztják.

Gyógyuljunk, szépüljünk kurkumával, az igazi csodanövénnyel

A növény és a belőle készült fűszer amellett, hogy különleges, egzotikus ízt ad ételeinknek, a gyógyítás több frontján is bizonyítottan hatékony. Ha eddig nem használták, ismerjék meg közelebbről is a kurkumát!

Mókás vizes rekordra készülnek a fővárosban

Szombaton délben közel 1000 ember fog egymásra lövöldözni vízipisztolyokkal a budapesti Millenárison. A szervezők szerint ezzel megdől majd a legnagyobb számú résztvevővel megrendezett vízipisztoly csata hazai rekordja.

Hosszabbítanak a budapesti fürdők

A tökéletes strandidőre való tekintettel az ilyenkor megszokottnál tovább, 20 óráig tartanak nyitva a fővárosi strandok. A Római, Palatinus és Dagály strandokon izgalmas programokkal is várják a vendégeket.

Nagyon durva, miket csentek már el szállodákból

Búvárszivattyú, perzsa macska, 4-5 mázsa tűzifa, WC-ülőke aljáról a műanyag csavarok. Ez az extrém felsorolás csak egy szelete annak, hogy mi mindenről gondolják úgy egyes szálláshelyek vendégei, hogy bizony otthon is jól jönnének.

Gyönyörű mozaikot rejtett a római fürdő

Páratlan szépségű, nagyméretű mozaikot tártak fel Törökországban. A háborgó tenger istenét, Poszeidónt ábrázoló mozaik a régészek szerint Kr.e. 3.-4. században készült.