Október 23. és őszi szünetOktóber 23. és őszi szünet Őszi akciókŐszi akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Bor és gasztronómiai ajánlatokBor és gasztronómiai ajánlatok

Elképesztő videó készült a csodás Lillafüredről

A Diósgyőr-Lillafüredi fejlesztéseket egy kisfilmben mutatták be.

Így lesznek csodás ajkai egyszerűen

A tökéletes mosoly a tiszta, egészséges ajkakkal kezdődik, ennek elérésében segíthet az alábbi házi készítésű ajakradírozó. Különösen hasznos segédeszköz lehet randi előtt, vagy ha az őszi szél nagyon kiszárította a szánkat.

Szereti az almát? Érdemes

Az alma rengeteg ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, ősszel pedig bőven találni belőle a piacon.

Három kor forr össze a kivételes fürdőben

Immár 450 éve áll Budán a Király fürdő, melynek épülete egymagában ölel fel három stílust, három történelmi korszakot, a török időket, a barokk, illetve a klasszicista korszakot.

Visszahozná ősszel a nyarat? Itt a megoldás

Kissé hűvös és néhol fagyos, ám mégis csodás őszi napok beköszöntével még nincs ötlete az őszi szünetre?

Ősszel is érdemes a Balatonra látogatni

Legalább tízezer vendéget várnak a hétvégén azokra a rendezvényekre, amelyekkel be szeretnék bizonyítani, hogy a Balaton ősszel sem kihalt.

Négy milliárdból újult meg Eger főtere

A közel 4 milliárd forint uniós támogatással megvalósult egri Dobó téri felújítás alapvető fontosságú és meghatározó az érseki város mindennapjaiban és történetében.

Európa legjobb állatkertje lett a nyíregyházi

A Nyíregyházi Állatpark – két dániai állatkerttel holtversenyben – az első helyen végzett az 500 ezer látogató alatti kategóriában egy független állatkerti elemző szervezet felmérése szerint.

Ezen a nyáron a négylábúak is nyaraltak

2015-ben indult útjára az „Utazz kutyával” kampány, amely a magyarországi állatbarát szálláshelyek népszerűsítését tűzte ki célul.

Új utakon jár a fürdőváros

Izgalmas rendezvényekkel, magas minőségű kulturális programokkal tölti meg az idei évet is az Alpokalja egyik legsokoldalúbb fürdővárosa, Bük.

Apáca-showt nyomtak a szaunában

A szeptember 15-20 között a németországi Baden-Württenberg-beli kisváros, Sinsheim álomszép wellnessközpontjában rendezték meg a szaunamesterek, felöntőmesterek világbajnokságát.