Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók November 1-i ajánlatokNovember 1-i ajánlatok Őszi szüneti ajánlatokŐszi szüneti ajánlatok

7 házi pakolás a csodaszép bőrért, szokatlan alapanyagokból

Gondoltak volna az ecetre, mint szépítő szerre? No és a banánra? Zabra? Csodaszerek és drága kozmetikai kezelések helyett lehet, hogy elég, ha a kamra felé vesszük az irányt, hiszen a naponta használt élelmiszereink között fantasztikus szépítőszereket találunk.

Határ-közeli kalandok: fürdő extra esztergomi panorámával

2017-re fantasztikus, multifunkcionális wellness központtá alakul Párkány fürdője, amely már hosszú évek óta kedvelt célpont nemcsak a szlovák, hanem közelsége miatt a magyar lakosság körében is.

Milyen egészségügyi bajokra ajánlható az infraszauna?

Az infraszauna, a finn szaunához hasonló pozitív hatásokkal rendelkezik, de működési elvükben található különbségek itt is tetten érhetőek. Ezért összeszedtük, hogy pontosan kiknek és milyen okból ajánlott ez a szauna típus.

30 méterre feltörő 60 fokos termálvíz – Zsóry 75 évének sikere

A Mezőkövesd mellett található Zsóry fürdő sokunk kedvence. Hatalmas tereivel, óriási vízfelületével, modern felszereltségével és építészeti megoldásaival mára Észak-Magyarország egyik legszínvonalasabb fürdőkomplexuma lett.

Elpirul Pozsony hídja, ha szeles idő jön

Minden este színes fényárba borul a pozsonyi Szlovák Nemzeti Felkelés (SNP) hídja, amelyen a kivilágítás színével jelzik a másnapra várható időjárást.

Nyers ételek, amelyektől szép lesz a bőrünk

Jó néhány olyan étel van, aminek a fogyasztása sokat segít abban, hogy a bőrünk ragyogó, életteli és egészséges legyen. Ezek közül pedig néhány akkor a leghatékonyabb, ha nyersen fogyasztjuk őket.

Gyulától Gyopárosig – alföldi fürdőink története tele van érdekességekkel

Népi hiedelem alapján elhíresült csodató, nemesi tékozlás és balsikerű olajkútfúrás. Ilyen és ehhez hasonló furcsa, de szerencsés véletleneknek köszönhető, hogy ma már a Dél-Alföldön is nagyon sok színvonalas fürdő várja a pihenni és gyógyulni vágyókat.

Szénhidrátdús ételek, amiktől mégsem hízunk

Aki fogyókúrázik, az gyakran próbálja kiszorítani a szénhidrátokat az étrendjéből. A chips és a sütik valóban nem tesznek jót, viszont a testünknek mindenképpen szüksége van egészséges szénhidrátokra ahhoz, hogy megfelelően tudjon működni.

Igal lett a legújabb gyógyhelyünk

Somogy megye első, Magyarország 26. gyógyhelye lett Igal. A minősített gyógyhely területe az Igali Gyógyfürdő tágabb környezetét öleli fel.

Vajon lehet rosszul csinálni? Ezek a szaunázás legfontosabb szabályai

Mielőtt bevetnénk magunkat a forró légfürdőbe – akár kezdők vagyunk, akár több éve szaunázunk – ahhoz, hogy igazán élvezetesek legyenek a bent töltött izzasztó percek, ismételjünk át néhány fontos tudnivalót a szaunázásról..

Hamarosan akár síelhetünk is a Csillaghegyi strandon

Műanyag borítású sípálya, valamint futballpálya épülhet a kedvelt budai strandon.