Nyári akciókNyári akciók Gyerekbarát szálláshelyekGyerekbarát szálláshelyek Szenior ajánlatokSzenior ajánlatok Kényeztető ajánlatokKényeztető ajánlatok Akciós ajánlatokAkciós ajánlatok

Tizenegy fürdő ugrotta meg a lécet

A Magyar Fürdőszövetség május 19-20-i közgyűlésén hirdették ki, hogy melyek azok a fürdők, amelyek – különböző kategóriákban – Nemzeti Tanúsító Védjegyet szereztek. Összesen tizenegy fürdőt minősítettek húsz kategóriában.

A nyári foglalást is ki lehet fizetni a hamarosan lejáró összegből

Mintegy 1,8 milliárd forint vár még elköltésre a Széchenyi Pihenőkártyákon a 2013. évi befizetésekből, amelyek felhasználási határideje 2015. május 31-én lejár – derült ki a kártyakibocsátók tájékoztatásából.

Sikeres évet zártak a magyar fürdők

2006 óta második alkalommal Nyíregyháza adott otthont a Magyar Fürdőszövetség közgyűlésének május 19-20-án a Váci Mihály Művelődési Központban.

2015-ös fürdőrucik: összeszedtük a legmenőbb darabokat

Egy dolgot mindenképpen ki lehet jelenteni a 2015-ös fürdőruhatrendekről: igazán mókásak és játékosak.

Négy tévhit: lehet, hogy ezért nem megy a zsírégetés

Összeszedtünk négy olyan fitnesz mítoszt, melyek megnehezítik a fogyást.

Mámorító luxus: ezek a legszebb spa szobák -képek

A dayspamagazine.com összeszedte a legszebb spa szobákat a nagyvilágból.

Harkányban valami megváltozott

A legkisebbek örömére a hét végétől már üzemel a felújított, vizes élményelemekkel tarkított gyerekmedence és július elejére várhatóan elkészül a szintén felújítás alatt álló lepke medencepár is a Harkányi Gyógyfürdőben.

Zalakaros nyáron is kalandokkal vár

Napsütés, medencepart, koktélok, pihenés, kényelem… ez mind önt várja Zalakaros legnagyobb családbarát wellness szállodájában.

Szépülni szeretne? Csak egy kis só kell hozzá

Az ókortól ismert a sós levegő gyógyító, szépítő hatása, de ma már nem szükséges a tengerpartig utazni, hogy élvezhessük a pozitív hatásokat.

Pünkösdi fürdőzés: biztosan nem lesz unalmas a mártózás

Változatos kikapcsolódási lehetőséget kínálnak az előttünk álló hosszú hétvégén a hazai termálfürdők.

Magyarországé a leghosszabb a világon

A Guinness World Records Rekordok Könyve szerint a MÁV Zrt. Széchenyi-hegyi Gyermekvasútavilág leghosszabb olyan vasútvonala, amelyen a forgalmi és kereskedelmi szolgálatot gyermekek látják el.