Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Ezekkel a trükkökkel verik át a turistákat leggyakrabban

Ahol turisták vannak, ott hamar felbukkannak a trükközők is. Az olyan „klasszikus” csalások mellett, mint a lopás, az extra tarifák, vannak egyéb rafinált módszerek is, amik megkurtítják az óvatlan turisták pénztárcáját.

Házi praktikák, hogy ne a rovarcsípésről szóljon a nyár

Legforróbb évszakunk hűs estéit, a vízparti nyaralás vagy a kora esti strandolás óráit sokszor megkeserítik a rovarok. Néhány házi praktikával jól enyhíthetőek csípéseik tünetei, ezek közül válogattunk.

Nyakig sörben fürdőzhetünk a Széchenyiben

Mostantól itthon is lubickolhatunk a sörben: BeerSpa nyílt a Széchenyiben. A sör dézsában is üdítő, legalábbis a BeerSpa jelenségét itthon is meghonosító vállalkozó szerint a sörfürdő csökkenti a stresszt, jót tesz a bőrnek, de még a vérkeringést is javítja.

Új termálfürdőnk lesz - hasznosítják a bábolnai termálvizet

A bábolnai gyógy-és termálfürdő megvalósításának első lépcsőjeként két és fél kilométeres távvezetéket épít az önkormányzat, ezzel a kutak fúrása után 33 évvel megkezdődik a település termálkincsének hasznosítása.

Gyerekkel a legjobb – Fertő tavi strandolás Burgenlandban

Minden szülő jól tudja, a természetes vizek kedvelőinek jól át kell gondolniuk, ha kisgyerekkel indulnak strandra, vajon melyik tó vagy folyó és melyik strand jelenti a legoptimálisabb megoldást. A szabad vizek kisgyerekes kedvelőinek a Fertő tavi Mörbisch strandját.

Hotel lesz a mesebeli kastély

Egy román házaspár igazán varázslatos kastélyt húzott fel – nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy különleges hotelt építenek belőle.

Ásványvizeink - Ön figyel az összetételükre?

Egészséges emberek bármelyik ásványvizet korlátlan mennyiségben fogyaszthatják, nem szükséges, hogy váltogassuk a különböző ásványvizeket időnként. Azonban bizonyos betegségek fennállása esetén, nem mindegy, milyet választunk.

Verhetetlen praktika: leégés elleni krém házilag

Hogy az idei nyaralás ne a napozást követő, fájdalmas leégésről szóljon, használhatunk a boltokban kapható magas faktorszámú naptejeket, vagy kipróbálhatjuk ezt a házi praktikát. Mutatjuk, hogyan készíthetünk magunknak aloe verás leégés elleni krémet.

Fordulat: kínai kézbe kerülhet a legendás fővárosi fürdő

Egy kínai nagybefektető megnyithatja a Rác fürdőt és a mellette lévő hotelt. A hat éve elkészült, de azóta zárva tartó, romló állagú épületegyüttes sokmilliárdos veszteség helyett így még bevételt is hozhat a fővárosi önkormányzatnak. A vételárat a kínaiak már átutalták.

Magyarország hét csodája – fürdők, amelyeket muszáj kipróbálni még az idén

Néhány forró, kánikulai héten ugyan már túl vagyunk, de jönnek még azok a napok, amikor két dologra vágyunk csupán: elnyújtózni a napernyő alatt és hűsölni egy kicsit a medencében. Íme hét olyan fürdő, amit – ha tehetik – okvetlenül iktassanak be a programba még idén nyáron!

Eláll a lélegzet, amikor ez a fotós dolgozni kezd

Egészen elképesztő lehet akár egy hétköznapi pillanat is, ha azt a víz szokatlan közegében egy vízalatti fotós örökíti meg. Megmutatjuk az eredményt.