Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Nyári akciókNyári akciók

Látogatócsúcs a budapesti fürdőkben – marad a hosszabbított nyitvatartás

Rekordszámú vendéget hozott a fővárosi fürdőknek az utolsó nyári hétvége. A fürdők továbbra is este nyolcig várják azokat, akik a késő nyári kitűnő időt az utolsó pillanatokig szeretnék kiélvezni.

5+1 kirándulóhely, amit nem szabad kihagyni a főváros környékén

Szeptember havába lépünk. Keseregni azonban semmiképp sem kell, most kezdődik csak a hatalmas séták, napfényes kirándulások időszaka. Még időben szólunk, a következő kirándulóhelyeket mindenképpen be kell iktatni a programba a főváros környékén járva!

30 méter, 24 karát – szlovák fürdő a számok bűvöletében

Szlovákia nem csak a síelőké, erre az ország fürdői között kalandozva nagyon hamar rájöhetünk. Számtalan színvonalas és egyedi kialakítású szlovák fürdőt bemutattunk már az elmúlt hónapokban, de még mindig bőven van miről beszélni.

Így gyógyulhatunk ivókúrával

Milyen betegségre, milyen gyógyvizet igyunk? Mire kell figyelnünk, mire számíthatunk a kúra alatt? Vajon micsoda, és milyen tünetekkel jár az ivókúra-reakció? Minden kérdést megválaszolunk az alábbiakban.

Ez a nyolc fürdő menti meg a nyarat

Jóllehet, ez a nyár szeszélyesebb a megszokottnál, de a strandok nyújtotta élményekről akkor sem kell lemondanunk, ha esőfelhők gyűlnek az égen. A következő hazai fürdőkben az időjárástól függetlenül mindenki jól szórakozhat, hiszen nagyszerű fedett medencéik, élményfürdőik vannak.

5 meditációs módszer, amihez nem kell ülve maradnunk

Meditálni nem csak lótuszülésben, csukott szemekkel lehet. Sőt, aki igazán ráérzett a meditáció ízére, bárhol, bármikor el tud merülni benne. Érdemes gyakorolni, hiszen rengeteg jótékony hatással bír az egészségre is.

Így még biztosan nem látta a Széchenyi Gyógyfürdőt

Újszerű, nagyon látványos technikával készült videó mutatja be Budapest turisztikai látnivalóit, ikonikus helyszíneit: 360 fokos szögben járhatjuk körbe azokat.

Szenzációs víz alatti luxushotel nyílik

Egy elhagyott kőfejtőben, közel kilencven méterrel a tengerszint alatt építenek ötcsillagos hotelt Kínában. A hotel alsó szintjei majd víz alá kerülnek, a mélyedést ugyanis elárasztják.

Gyógyuljunk, szépüljünk kurkumával, az igazi csodanövénnyel

A növény és a belőle készült fűszer amellett, hogy különleges, egzotikus ízt ad ételeinknek, a gyógyítás több frontján is bizonyítottan hatékony. Ha eddig nem használták, ismerjék meg közelebbről is a kurkumát!

Mókás vizes rekordra készülnek a fővárosban

Szombaton délben közel 1000 ember fog egymásra lövöldözni vízipisztolyokkal a budapesti Millenárison. A szervezők szerint ezzel megdől majd a legnagyobb számú résztvevővel megrendezett vízipisztoly csata hazai rekordja.

Hosszabbítanak a budapesti fürdők

A tökéletes strandidőre való tekintettel az ilyenkor megszokottnál tovább, 20 óráig tartanak nyitva a fővárosi strandok. A Római, Palatinus és Dagály strandokon izgalmas programokkal is várják a vendégeket.