Október 23. és őszi szünetOktóber 23. és őszi szünet Őszi akciókŐszi akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Bor és gasztronómiai ajánlatokBor és gasztronómiai ajánlatok

Itt minden a halról szól majd a hétvégén

Október 9–11. között Siófok Fő terén majdnem minden a halról szól. A kulináris élményeket kulturális és szórakoztató programok kísérik, az estéket koncertek zárják.

Mérföldkőhöz értek a hazai gyógyvizek

A magyar gyógyvizek hungarikummá nyilvánítása érdekében együttműködési megállapodást kötött a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége és a Magyar Fürdőszövetség.

Így lett a budapesti wellness élet központja a Rudas

Az újjászületett Rudas fürdő a helyi fiatalok kedvelt találkozóhelye lett, külföldről érkező társaik körében pedig majdnem annyira kedvelt, mint a Kazinczy utca ikonikus romkocsmái.

Minden titkát felfedi az ötvenéves fürdő

Íme, hat olyan tény, amit biztosan nem tudott a Zalakarosi Fürdőről.

Ősszel a legjobb utazni, eláruljuk miért

A nyárnak vége, de azért a pihenésről és az aktív programokról még nem kell lemondani. Az őszi időjárás tökéletesen alkalmas városnézésre és kirándulásra, sőt még fürdőzésre is.

Összefogással kötik össze a két települést

Térségi összefogással a következő két-három évben megépül a mintegy 30 kilométeres kerékpárút Maroslelét érintve Hódmezővásárhely és Makó között.

Ezek a legvirágosabb porták

Átadták a Gyógyvizek Völgyének virágos portái díjakat a Szüretindító Bortúrán Egerszalókon és a Káposztás Étkek Napján Demjénben.

Egészségügyi turizmus: Szeged is versenybe száll

Szeged és a régió is versenybe szállhat a jelentős bevételeket generáló egészségügyi turizmus területén, miután megvalósul a 466,55 millió forintos támogatással felépülő C Vitamine Clinic klinika és panzió.

Debrecenben ingyen lehet kerekezni

Több mint félmilliárd forintos európai uniós támogatással újabb 20 kilométeres kerékpárút készült el Debrecenben, ezzel 80 kilométerre nőtt az összefüggő kerékpárút-hálózat hossza a cívisvárosban.

Miskolc érdekében fogtak össze

Együttműködési megállapodást írt alá 2015. október 5-én a BAZemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a MIDMAR Nonprofit Kft, a Miskolc és Térsége Turisztikai Egyesület, és a belváros gazdaságfejlesztéséért dolgozó Belvárosi Klaszter.

Új hotel épül Budapesten

A belváros közvetlen közelében, a Fővám téri Központi Vásárcsarnok melletti Csarnok téren nyitja meg 184 szobás és 751 ágyas budapesti szállodáját a Meininger Hotels a tervek szerint 2018 tavaszán.