Nyári akciókNyári akciók Augusztus 20-i ajánlatokAugusztus 20-i ajánlatok Gyerekbarát szálláshelyekGyerekbarát szálláshelyek Szenior ajánlatokSzenior ajánlatok

Balatoni strandok: kiderült, hova érdemes menni

Míg a vízminőséggel gyakorlatilag egyetlen strandon sem volt probléma a Balatonnál, addig a szolgáltatási színvonalban jelentős különbségek tapasztalhatók, ami alapvetően az üzemeltetők hozzáértésén múlik.

Nincs búcsú, marad az idegenforgalmi adó

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) nem tervezi sem az idegenforgalmi adó, sem az adó állami kiegészítésének megszüntetését.

Így nyaral a magyar

Bár a megkérdezettek fele hosszabb nyaralást is tervez idén, a munka utáni programok is népszerűek nyáron – derül ki a CIB Bank nyári pihenési és utazási szokásokat vizsgáló reprezentatív kutatásából.

Hét rossz szokás, ami szabotálja a fogyást

Az egészséges táplálkozás érdekében új mintákat kell kialakítanunk, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy megszabaduljunk a régi káros szokásoktól.

Új fogalom a Balaton és Siófok életében

2015. június 1-vel újabb bejegyzéssel bővült a balatoni turizmus fogalomtára.

Epres bőrradír: így nem kell majd eldugni a lábát

Nyáron érdemes a szokásosnál is több figyelmet szentelni lábunknak, hiszen szandálban vagy papucsban nem rejthetjük úgy el, mint a sportcipőben vagy a csizmában.

Női önutálat: le kellene végre szokni róla

Elgondolkodtató, hogy még a legszebbnek tartott hírességek is elégedetlenek a külsejükkel. Itt az ideje, hogy végre ne becsüljük alá annyira testi adottságainkat – függetlenül attól, hogy Hollywood vagy éppen Ráckeve az otthonunk.

Luxus és kényeztetés: ezek a legszebb spa szobák

A dayspamagazine.com összeszedte a legszebb spa szobákat a nagyvilágból.

Siófokon lelt otthonra az óriáskerék

70 méter magas óriáskerék költözött a siófoki Nagystrandra.

Egész nyáron tart a pörgés a Balatonnál

Az idei Nagyon Balaton elnevezésű programsorozat rendezvényei egészen szeptember végéig várják az érdeklődőket a tó körül.

A fürdők kétharmada ugrotta meg a lécet

A medencés fürdők többsége megfelelt a közegészségügyi elvárásoknak; a bakteriológiai vizsgálatok alapján a régebbi típusú, töltő-ürítő medencék 16 százaléka, a vízforgatós medencék 94 százaléka kapott megfelelő minősítést.