Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Őszi akciókŐszi akciók

Masszírozó-művészet évezredeken át

Tudták, hogy már a római gladiátorokat is masszőrök edzették és Mátyás király udvarában sem volt ismeretlen a dögönyözős gyógymód? Kis masszázstörténet következik.

A szőlő hét csodája

Védi a szívet, támogatja a fogyókúrát, erősíti az immunrendszert. Ez csupán három a szőlő szervezetünkre gyakorolt pozitív hatásaiból. Összegyűjtöttük kedvenc őszi gyümölcsünk legnemesebb tulajdonságait.

Tanuljon sellőnek és ússzon úgy, mint a hableányok

Az Osztrák Hableányszövetség jóvoltából mostantól bárki kitanulhatja a sellőséget Bécsben. A tanfolyamokon nemcsak a megfelelő légzéstechnikát és uszonyhasználatot sajátítják el a résztvevők, hanem a tengerek nagyköveteivé is válnak.

A sportág, ami megbotránkoztatta Amerikát

Ma már mindannyian jól ismerjük a szinkronúszás sportját, a kecses, nőies mozgást, ahol lányok zenére vízben és víz alatt különféle technikai elemeket, formációkat mutatnak be. Ki hinné, hogy alig száz éve még börtönbe került miatta egy sportoló az Egyesült Államokban!

Óriási családbarát fürdő Komáromtól néhány kilométerre

Egy fürdőkomplexum attól igazán jó, ha egy ott töltött nap során a család minden tagja megtalálja a számítását. A magyar határtól nem messze található nagymegyeri Thermal Corvinus ilyen! A sok remek szlovák fürdő közül ma e felé vesszük az irányt!

Így őrizhetjük meg a nyári barnaságot

Tart a visszaszámlálás, a nyár végéhez közeledve pedig sokunkban felmerül a kérdés: csodaszép nyári barnaságunkat, egészséges bőrszínünket hogyan lehetne valahogy átmenteni a téli hónapokra is? Nos ha száz százalékosan nem is tudjuk megőrizni a bronzszínt, természetes trükkök léteznek.

Aktívan a vízparton is – a legjobb strandsportok

Strandra a legtöbben a pancsolás, a napozás, a jó strandételek, majd az evést követő kellemes szieszta miatt járnak. Nem mindig kell azonban megelégedni a passzív pihenéssel, hiszen a vízpartokon számos aktív kikapcsolódási lehetőség is vár ránk. Vegyük sorra a legjobbakat!

A Balaton és a fürdővárosok is megtelnek augusztus 20-án

Bár az Új Kenyér ebben az évben nem hoz magával hosszú hétvégét, még így is rengetegen töltik wellnessezéssel, kikapcsolódással augusztus 20-át. A legtöbb kimozdulni vágyó ezúttal is a Balaton partjáról szeretné végignézni a tűzijátékot.

Egészséges, új kenyér augusztus 20-ra

Augusztus 20-a Szent István és alkotmányunk ünnepe, amely mind a mai napig megmaradt az új kenyér köszöntésének napjaként is. A finom kenyeret mindannyian szeretjük, de vajon melyiket válasszuk, ha egészségesen szeretnénk étkezni? Ebben segítünk most.

10 dolog, amit mindig vigyünk magunkkal a strandra

Augusztus utolsó hete a remények szerint még igazi kánikulai idővel örvendeztet meg minket. Éppen itt az ideje, hogy átnézzük a strandtáskánk tartalmát. Jöjjön 10 dolog, amit sose hagyjunk otthon, ha vízpartra vagy strandra készülünk!

Ez történik a testünkkel alvás nélkül

Már egyetlen olyan éjszaka is, amikor csak nagyon keveset vagy egyáltalán nem alszunk, egészen komoly negatív hatásokat képes gyakorolni a testünkre és az egészségünkre. Több nap után pedig egészen extrém tüneteket tapasztalhatunk.