Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók November 1-i ajánlatokNovember 1-i ajánlatok Őszi szüneti ajánlatokŐszi szüneti ajánlatok

Római katonák és amerikai sportolók a wellness útján

A wellness szót hallva mindenkinek egy luxusszálloda képe ugrik be. Pedig nem csupán hétvégi program, hanem életünk része is lehet a wellness, amelynek fogalma szinte egyidős az emberiség történetével.

10 ok, amiért a dió az ősz királya

Az őszi idény egyik legnagyobb kincse a dió, amelyet nagyon sokan szeretnek aromája és sokoldalú felhasználhatósága miatt. Az ízes csonthéjas azonban nemcsak finom, de egészségünkre és szépségünkre gyakorolt pozitív hatásai sem elhanyagolhatóak.

5 szuper tipp a stressz ellen

Folyton ingerült és nehezen tolerálja a kollégák különcségeit? Munkaidő alatt legszívesebben szunyókálna? Akkor minden bizonnyal itt az ideje egy kis lazításnak, stresszoldásnak! Adunk néhány tippet, amelyekkel elűzheti a szürke felhőket a feje fölül.

Sötét bányából lett fényes fürdő Stájerországban

Itt az ősz és a meleg mellett egy kis fényre is vágyna? Stájerország egyik legmodernebb fürdőjében, a fohnsdorfi Aqualux Thermében minden adott a boldogsághoz!

Jobb, mint nyáron: vakációzzunk az őszi szünetben

Pancsolás egy óriási vízi birodalomban, testet-lelket felfrissítő wellness élmények, önfeledten játszó gyerekek és nyugodtan pihenő felnőttek. Valahogy így lehet leírni egy tökéletes családi pihenést. Nem volt nyáron ilyenben része? Tippünk: őszi szünet és Zalakaros.

Egészségünk és szépségünk őrzője, az iszap

Akárcsak a tűzzel gyógyítás, a földdel történő kúrálás is ősi módszernek számít, olyannyira hogy állítólag Kleopátra ezért hódította meg a Holt-tenger vidékét. De az iszap nem csak a szépségápolásban hoz látható eredményeket, gyógyhatása is világszerte ismert.

7 jó tanács a nyaralás utáni depresszió ellen

A hosszú nyár, a vakáció után, amikor sokszor még kék az ég és csillog a nap, legtöbbünknek nagyon nehezére esik újra felvenni a harcot a hétköznapok szürkesége ellen. Hallott már a nyaralás utáni depresszióról? Bármilyen hihetetlen, ilyen is létezik, de van ellene megoldás!

Félárú fürdőbelépő és ingyenes programok a Turizmus Világnapján

Szeptember 27-én a Turizmus Világnapja alkalmából számos ingyenes programon és izgalmas fővárosi barangoláson vehetünk részt. A budapesti fürdőkben érdekfeszítő vezetett túrák lesznek.

Ez a jövő: vezető nélküli hajók

Hamarosan önjáró hajók közlekedhetnek az amszterdami csatornákon, az első prototípusok tesztüzeme várhatóan jövő évben kezdődik.

Krémek és összetevők: ezeket messzire kerülje el

Sajnos bárkivel előfordulhat, hogy nem kívánt reakciót vált ki bőrén az újonnan beszerzett krém. Aranyszabály ugyanis, hogy nem az ára, de nem is a csomagolása határoz meg egy krémet, hanem sokkal inkább az összetevői.

Minden strandra kellene ilyen életmentő robot

A dubaji önkormányzat robotokat vetne be a bajban lévők megmentésére a szabadstrandokon. A robotok emberek, kishajók és jet skik mentésére is alkalmasak.