Október 23. és őszi szünetOktóber 23. és őszi szünet Őszi akciókŐszi akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Bor és gasztronómiai ajánlatokBor és gasztronómiai ajánlatok

Debrecenben ingyen lehet kerekezni

Több mint félmilliárd forintos európai uniós támogatással újabb 20 kilométeres kerékpárút készült el Debrecenben, ezzel 80 kilométerre nőtt az összefüggő kerékpárút-hálózat hossza a cívisvárosban.

Miskolc érdekében fogtak össze

Együttműködési megállapodást írt alá 2015. október 5-én a BAZemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a MIDMAR Nonprofit Kft, a Miskolc és Térsége Turisztikai Egyesület, és a belváros gazdaságfejlesztéséért dolgozó Belvárosi Klaszter.

Új hotel épül Budapesten

A belváros közvetlen közelében, a Fővám téri Központi Vásárcsarnok melletti Csarnok téren nyitja meg 184 szobás és 751 ágyas budapesti szállodáját a Meininger Hotels a tervek szerint 2018 tavaszán.

Minden titkát felfedi az ötvenéves fürdő

Íme, hat olyan tény, amit biztosan nem tudott a Zalakarosi Fürdőről.

Ősszel a legjobb utazni, eláruljuk miért

A nyárnak vége, de azért a pihenésről és az aktív programokról még nem kell lemondani. Az őszi időjárás tökéletesen alkalmas városnézésre és kirándulásra, sőt még fürdőzésre is.

Hévízre figyelt a wellness világ

Hetedik alkalommal rendezték meg a közép-európai SPA és wellness trade show-t, és másodszor adta a helyszínt Magyarország.

Itt élmény lehet a gyógyulás

2015 szeptemberétől új, komplex diagnosztikai központtal és terápiás részleggel bővült a hat és fél éve működő nógrádgárdonyi Főnix Kastélyszanatórium, amely a gyógyulás élményét kívánja nyújtani betegeinek.

Ezekbe a fürdőkbe kár menni a héten

Október 5-én nem érdemes ellátogatni a komáromi Brigetio Gyógyfürdőbe, a mezőkövesdi Zsóry Fürdő pedig egy hétig zárva lesz.

Újranyílt a győri szálloda

Hotel Capitulum néven működik tovább az egykori Hotel Schweizerhof Győrben, a történelmi belvárosban.

Hétvégén kitárják a kapukat a fürdők

Idén a szaunázás egészségünkre gyakorolt hatása és a szaunák helyes használata kerül a fókuszba a Magyar Fürdőkultúra Napján.

Elképesztő videó készült a csodás Lillafüredről

A Diósgyőr-Lillafüredi fejlesztéseket egy kisfilmben mutatták be.