Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Nyári akciókNyári akciók

Beutaló nélküli komplex kezelések a harkányi fürdőben

A sikeres nyár után már az őszi lehetőségekre koncentrálnak a fürdőben: napi három OEP által támogatott kezelést kaphatnak beutaló nélkül, akik időben felíratják azokat.

Látogatócsúcs a budapesti fürdőkben – marad a hosszabbított nyitvatartás

Rekordszámú vendéget hozott a fővárosi fürdőknek az utolsó nyári hétvége. A fürdők továbbra is este nyolcig várják azokat, akik a késő nyári kitűnő időt az utolsó pillanatokig szeretnék kiélvezni.

5+1 kirándulóhely, amit nem szabad kihagyni a főváros környékén

Szeptember havába lépünk. Keseregni azonban semmiképp sem kell, most kezdődik csak a hatalmas séták, napfényes kirándulások időszaka. Még időben szólunk, a következő kirándulóhelyeket mindenképpen be kell iktatni a programba a főváros környékén járva!

Így gyógyulhatunk ivókúrával

Milyen betegségre, milyen gyógyvizet igyunk? Mire kell figyelnünk, mire számíthatunk a kúra alatt? Vajon micsoda, és milyen tünetekkel jár az ivókúra-reakció? Minden kérdést megválaszolunk az alábbiakban.

Ez a nyolc fürdő menti meg a nyarat

Jóllehet, ez a nyár szeszélyesebb a megszokottnál, de a strandok nyújtotta élményekről akkor sem kell lemondanunk, ha esőfelhők gyűlnek az égen. A következő hazai fürdőkben az időjárástól függetlenül mindenki jól szórakozhat, hiszen nagyszerű fedett medencéik, élményfürdőik vannak.

30 méter, 24 karát – szlovák fürdő a számok bűvöletében

Szlovákia nem csak a síelőké, erre az ország fürdői között kalandozva nagyon hamar rájöhetünk. Számtalan színvonalas és egyedi kialakítású szlovák fürdőt bemutattunk már az elmúlt hónapokban, de még mindig bőven van miről beszélni.

5 meditációs módszer, amihez nem kell ülve maradnunk

Meditálni nem csak lótuszülésben, csukott szemekkel lehet. Sőt, aki igazán ráérzett a meditáció ízére, bárhol, bármikor el tud merülni benne. Érdemes gyakorolni, hiszen rengeteg jótékony hatással bír az egészségre is.

Így még biztosan nem látta a Széchenyi Gyógyfürdőt

Újszerű, nagyon látványos technikával készült videó mutatja be Budapest turisztikai látnivalóit, ikonikus helyszíneit: 360 fokos szögben járhatjuk körbe azokat.

Szenzációs víz alatti luxushotel nyílik

Egy elhagyott kőfejtőben, közel kilencven méterrel a tengerszint alatt építenek ötcsillagos hotelt Kínában. A hotel alsó szintjei majd víz alá kerülnek, a mélyedést ugyanis elárasztják.

Gyógyuljunk, szépüljünk kurkumával, az igazi csodanövénnyel

A növény és a belőle készült fűszer amellett, hogy különleges, egzotikus ízt ad ételeinknek, a gyógyítás több frontján is bizonyítottan hatékony. Ha eddig nem használták, ismerjék meg közelebbről is a kurkumát!

Mókás vizes rekordra készülnek a fővárosban

Szombaton délben közel 1000 ember fog egymásra lövöldözni vízipisztolyokkal a budapesti Millenárison. A szervezők szerint ezzel megdől majd a legnagyobb számú résztvevővel megrendezett vízipisztoly csata hazai rekordja.