Nyári akciókNyári akciók Gyerekbarát szálláshelyekGyerekbarát szálláshelyek Szenior ajánlatokSzenior ajánlatok Kényeztető ajánlatokKényeztető ajánlatok Akciós ajánlatokAkciós ajánlatok

Ilyen lett Budapest legújabb luxushotelje - képek

A főváros új hotelkülönlegessége a Prestige Hotel Budapest 2015 tavaszán nyitotta meg kapuit, Mazen Al Ramahi szállodaláncának legifjabb tagjaként a Só utcai Boutique Hotel Budapest és a Dohány utcai Continental Hotel Budapest után.

Hévíz beindult

Stratégiai megállapodást kötött Hévízzel a Magyar Turizmus Zrt. A stratégiai együttműködés célja a külföldi, elsősorban gyógyvendégek számának növelése Hévízen és térségében.

Kaszáltak a szállodák a hosszú hétvégén

Május elseje után ismét megteltek a belföldi szállodák a háromnapos pünkösdi hosszú hétvégére. A szállodák jelezték, hogy a SZÉP-kártya kampány is meghatározó szerepet játszott a kedvező foglaltság elérésében.

2015-ös fürdőrucik: összeszedtük a legmenőbb darabokat

Egy dolgot mindenképpen ki lehet jelenteni a 2015-ös fürdőruhatrendekről: igazán mókásak és játékosak.

Négy tévhit: lehet, hogy ezért nem megy a zsírégetés

Összeszedtünk négy olyan fitnesz mítoszt, melyek megnehezítik a fogyást.

Hazai gyógyvízkincs: ebben rejlik a valódi lehetőség

A következő öt évben több mint 200 milliárd forintot fordít turisztikai fejlesztésekre a kormány. Hazánk versenyképessége hosszú távon csak a turisztikai, illetve a turizmushoz kapcsolódó innováció – például a gyógyvízkutatás – támogatásával biztosítható – jelentette ki Csepreghy Nándor.

Irány a strand: itthon kiváló a minőség

Az uniós és a magyar fürdőhelyek esetében is elmondható, hogy túlnyomó többségük vízminősége kiváló - derült ki az Európai Bizottság és az Európai Környezetvédelmi Ügynökség szerdán közzétett jelentéséből.

Családi nyaralás: végre kompromisszumok nélkül

Legyen szó nyáron gyerekprogramokról, gasztronómiáról, wellness kényeztetésről, a hévízi NaturMed Hotel Carbonában mindenki megtalálhatja a kedvére való időtöltést.

Tizenegy fürdő ugrotta meg a lécet

A Magyar Fürdőszövetség május 19-20-i közgyűlésén hirdették ki, hogy melyek azok a fürdők, amelyek – különböző kategóriákban – Nemzeti Tanúsító Védjegyet szereztek. Összesen tizenegy fürdőt minősítettek húsz kategóriában.

A nyári foglalást is ki lehet fizetni a hamarosan lejáró összegből

Mintegy 1,8 milliárd forint vár még elköltésre a Széchenyi Pihenőkártyákon a 2013. évi befizetésekből, amelyek felhasználási határideje 2015. május 31-én lejár – derült ki a kártyakibocsátók tájékoztatásából.

Sikeres évet zártak a magyar fürdők

2006 óta második alkalommal Nyíregyháza adott otthont a Magyar Fürdőszövetség közgyűlésének május 19-20-án a Váci Mihály Művelődési Központban.