Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Tavaszi akciókTavaszi akciók

Így készítsünk parfümöt házilag

Összegyűjtöttünk néhány remek illat-receptet, melyek alapanyagi könnyen beszerezhetők és akár otthon is előállíthatók.

Palatinus, Dagály, Gellért hullámfürdő: szombat óta nyitva

Kinyitott a Palatinus Strandfürdő, a Dagály külső része, valamint a Gellért hullámfürdő is szombaton, május végén nyit a Paskál és a Római fürdő, júniusban pedig a Pünkösdfürdői Strand is kinyit - mondta a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt. vezérigazgatója.

Anyák napja kicsit másképpen

Az anya-lánya kapcsolat elmélyítésének igazán kellemes módja lehet, ha beiktatunk néha egy-egy közös szépség-napot. Nagyon szórakoztató, igazi csajos program, és közben szuper emlékeket szerezhetünk.

Sivatagi termálkád, ilyet még nem látott - hihetetlen képek

Szívesen megmártózna egy olyan medencében, melyet a természetes termálvízzel töltöttek tele, és gyönyörködne közben a naplementében a Utah sivatag felett? Oké, ez elég álomszerűnek tűnik, de van, akiknek ez tényleg megadatik.

Hamarosan eldől, mi lesz a hazai fürdők sorsa

A hazai fürdők jelentik a turisztikai kínálat egyik alapját, melyre számtalan szolgáltató építette fel struktúráját, köztük szállásadók, vendéglátó egységek, kiskereskedelmi szolgáltatók - hívja fel a figyelmet a Magyar Fürdőszövetség.

A kávé csodákat művel arccal, hajjal, testtel: a zaccot se dobja ki

Úgy gondolja, tisztában van a kávé összes pozitív hatásával, és nem létezik önnél nagyobb kávérajongó? Tegyünk egy próbát! A koffeintartalmú italnak ugyanis az otthoni szépségápolásban is nagy hasznát veheti, megmutatjuk, hogyan.

Nehogy kiirtsa, nem gyom, sokoldalú gyógynövény

A pongyola pitypang megítélése kettős, egyesek szerint kiirthatatlan, mindent túlélő gyom, mások szerint sokoldalúan használható gyógynövény. Egy biztos: már az ókori idők óta használják gyógyításra és nincs olyan ember, aki nem ismerné.

Indul a fesztiválszezon a fürdővárosok környékén is

Május elseje minden évben a nyár kezdetének dátuma. Ettől kezdve a szabadtéri strandok nagy része tárt kapukkal várja a fürdőzni vágyókat és megsokasodnak a népszerű szabadtéri programok is.

30 millióból újul a 30 éves strand

Hosszú évek óta először lesz érzékelhető ismét az albertirsai gyógyvizű strand fejlődése. A felújítás legszembetűnőbb eleme a bejárattal szemben levő, úgynevezett beülős medence, mely teljes egészében megújul, de a többi medence hibáit is kijavítják.

Hogy kerül a kisbaba az ablakba? – Kautzky Armanddal barangoltunk

Kautzky Armand gyermekkora kedves helyszínein kalauzol minket, elárulja, miért jár még ma is gyakran vissza, és mesél egy varázslatos találkozásról is.

Ne maradjon otthon: szuper programok majálisra, anyák napjára

Idén talán sokan bosszankodhatnak amiatt, hogy a május elseje pont vasárnapra esik. Ne keseredjen el, hiszen a majális nem marad el, rengeteg színes program csalogatja, hogy mozduljon ki otthonról.