Október 23. és őszi szünetOktóber 23. és őszi szünet Őszi akciókŐszi akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Bor és gasztronómiai ajánlatokBor és gasztronómiai ajánlatok

Nyolc apró trükk és ősszel is csodás lesz a bőre

Jön az egyre hidegebb levegő, az októberrel kérlelhetetlenül megérkezett az ősz. Ahogy a ruhatárunkat lecseréljük, úgy kell megváltoztatni ilyenkor a szépségápolási rutinunkat is.

1,1 milliárdból épülnek új bicikliutak a Velencei-tónál

A Fejér Megyei Önkormányzat sikeres pályázatának köszönhetően hat Fejér megyei településen mintegy 1,1 milliárd forintból épülnek kerékpárutak az év végéig.

„Tudományos” hotel nyílt Szegeden

Szeged fürdő- és fesztiváljellegétől elszakadva, a négycsillagos Hotel Science egyedi koncepciójával a szegedi tudományos életre és annak szereplőire koncentrálva alakította ki szolgáltatásait.

Szélesre tárják a kapukat a hazai fürdők

Számos fürdőben készülnek izgalmas programokkal a Magyar Fürdőkultúra Napján. Több helyen is kedvezményes belépővel és különleges szaunaszeánszokkal várják a vendégeket.

Ősszel a legjobb utazni, eláruljuk miért

A nyárnak vége, de azért a pihenésről és az aktív programokról még nem kell lemondani. Az őszi időjárás tökéletesen alkalmas városnézésre és kirándulásra, sőt még fürdőzésre is.

Tisztaság és kedvesség kell a magyarnak

A harmadik negyedévben mintegy 10 százalékkal bővült a belföldi turizmus. Az elmúlt három hónap egyértelmű nyertese Somogy megye, mely a belföldi vendégek közel 16 százaléka számára biztosított szálláshelyet.

Itt minden a halról szól majd a hétvégén

Október 9–11. között Siófok Fő terén majdnem minden a halról szól. A kulináris élményeket kulturális és szórakoztató programok kísérik, az estéket koncertek zárják.

Mérföldkőhöz értek a hazai gyógyvizek

A magyar gyógyvizek hungarikummá nyilvánítása érdekében együttműködési megállapodást kötött a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége és a Magyar Fürdőszövetség.

Így lett a budapesti wellness élet központja a Rudas

Az újjászületett Rudas fürdő a helyi fiatalok kedvelt találkozóhelye lett, külföldről érkező társaik körében pedig majdnem annyira kedvelt, mint a Kazinczy utca ikonikus romkocsmái.

Összefogással kötik össze a két települést

Térségi összefogással a következő két-három évben megépül a mintegy 30 kilométeres kerékpárút Maroslelét érintve Hódmezővásárhely és Makó között.

Ezek a legvirágosabb porták

Átadták a Gyógyvizek Völgyének virágos portái díjakat a Szüretindító Bortúrán Egerszalókon és a Káposztás Étkek Napján Demjénben.