Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók November 1-i ajánlatokNovember 1-i ajánlatok Őszi szüneti ajánlatokŐszi szüneti ajánlatok

Elpirul Pozsony hídja, ha szeles idő jön

Minden este színes fényárba borul a pozsonyi Szlovák Nemzeti Felkelés (SNP) hídja, amelyen a kivilágítás színével jelzik a másnapra várható időjárást.

Gyógyvizekkel a fájdalom ellen

A termálvizes terápia fontos része lehet egy műtét utáni rehabilitációnak vagy utókezelésnek is, de számos megbetegedés ellen is hatásos kiegészítő kezelést nyújt.

Milyen egészségügyi bajokra ajánlható az infraszauna?

Az infraszauna, a finn szaunához hasonló pozitív hatásokkal rendelkezik, de működési elvükben található különbségek itt is tetten érhetőek. Ezért összeszedtük, hogy pontosan kiknek és milyen okból ajánlott ez a szauna típus.

Gyulától Gyopárosig – alföldi fürdőink története tele van érdekességekkel

Népi hiedelem alapján elhíresült csodató, nemesi tékozlás és balsikerű olajkútfúrás. Ilyen és ehhez hasonló furcsa, de szerencsés véletleneknek köszönhető, hogy ma már a Dél-Alföldön is nagyon sok színvonalas fürdő várja a pihenni és gyógyulni vágyókat.

Valóság vagy illúzió? Csodálatos látvány a víz alatti vízesés

Képzeljük el, mit éreznénk akkor, ha messzire kiúszván az óceánban, hirtelen magába szippantana minket egy hatalmas víz alatti vízesés! Azonban, ha lehetőségünk nyílik meglátogatni a Mauritiusi Köztársaságot, ez a félelmetes élmény akár valósággá is válhat.

Nyers ételek, amelyektől szép lesz a bőrünk

Jó néhány olyan étel van, aminek a fogyasztása sokat segít abban, hogy a bőrünk ragyogó, életteli és egészséges legyen. Ezek közül pedig néhány akkor a leghatékonyabb, ha nyersen fogyasztjuk őket.

Szénhidrátdús ételek, amiktől mégsem hízunk

Aki fogyókúrázik, az gyakran próbálja kiszorítani a szénhidrátokat az étrendjéből. A chips és a sütik valóban nem tesznek jót, viszont a testünknek mindenképpen szüksége van egészséges szénhidrátokra ahhoz, hogy megfelelően tudjon működni.

Vajon lehet rosszul csinálni? Ezek a szaunázás legfontosabb szabályai

Mielőtt bevetnénk magunkat a forró légfürdőbe – akár kezdők vagyunk, akár több éve szaunázunk – ahhoz, hogy igazán élvezetesek legyenek a bent töltött izzasztó percek, ismételjünk át néhány fontos tudnivalót a szaunázásról..

Hamarosan akár síelhetünk is a Csillaghegyi strandon

Műanyag borítású sípálya, valamint futballpálya épülhet a kedvelt budai strandon.

Félmillió fölé nőhet a vendégszám Harkányfürdőn

Nemrég váltotta meg belépőjegyét az idei 450 ezredik vendég a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben. Az impozáns szám tavalyhoz képest számottevő növekedést jelez, így az év végére akár a félmilliót is átlépheti a fürdőzők száma.

Mérges jóga: a legújabb őrület - videó

A jóga egy egészen új, meglepő megközelítése kezdett el hódítani az Egyesült Államokban. Az angry yoga, azaz a mérges jóga azoknak ajánlott, akik feszültebbek az átlagnál, és ezt szeretnék levezetni.