Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Adventi ajánlatokAdventi ajánlatok

Sárvári a legjobb magyar wellness hotel

Ismét az ötcsillagos Spirit Hotelt választotta Magyarország legjobb wellness szállodájának a Gault&Millau.

Ezek a hotelek készülnek el 2016-ban

Íme a 2016-os nyitást tervező, jelentősebb szállodai beruházások.

Még több gyógyturista jöhet Sopronba

Fogászati magánklinika nyílt pénteken Sopronban, az építkezés és eszközbeszerzés 1,4 milliárd forintos költségét a tulajdonos fedezte.

Csodás fotók: ilyenek közelről a gejzírek

Egy francia fotós, Alban Henderyckx meleg vizű forrásokat és gejzíreket fényképezett Izlandon.

Tökből soha nem elég – Itt egy remek smoothie

Az ősz örök slágere egyértelműen a sütőtök, amiből nemcsak kényeztető otthoni arckezeléseket, de ínycsiklandó smoothie-t is lehet készíteni.

6,9 milliárdra pályázhatnak a gyógyhelyek

Megjelent a gyógyhelyek komplex turisztikai fejlesztését támogató pályázati felhívás 6,9 milliárd forint keretösszeggel a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében.

Egerben dolgozik az Év Ifjú Szállodása

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének dr. Menyhárt Lajos Alapítványa által idén is kiírt az „Év Ifjú Szállodása” pályázat nyertese Varga Zsuzsanna, az egri Imola Hotel Platán szállodaigazgatója lett.

Még szebb lett Visegrád

Az ezeréves Visegrád városközponti fejlesztése címmel több elemből álló, uniós társfinanszírozású projekt zárult le – közölte a település polgármestere csütörtökön.

Így utaznak ősszel a sztárok

A világsztárok és sportolók is szívesen tartanak ősszel pihenőt, hogy elvonuljanak a világ elől.

Feltette magát a térképre a magyar város

Gyógyszolgáltatásokat is nyújtó hotelt adtak át pénteken Nyíradony-Tamásipusztán, a kétmilliárd forintos beruházást 997 millió forinttal támogatta az Európai Unió.

Ezek a legjobb hazai szállodák

A trivago.hu szálláskereső weboldal idén először állította fel ranglistáját a magyar szállások között. A leadott vendégértékelések alapján megszületett az ország, illetve az egyes régiók legkedveltebb magyar szálláshelyeinek toplistája.