Aktuális akciók
Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Tavaszi akciókTavaszi akciók Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Budapest

Látnivalók és információk

Látnivalók


Budai Vár és Mátyás-templom - Budapest
A budai Vár és a teljes várnegyed Budapest leghíresebb és egyik leglátogatottabb turisztikai nevezetessége.
Részletek

Lánchíd - Budapest
A főváros első, műemlék hídja, háttérben a budai Várral csodálatos látvány, ami sok turistát csalogatott már Budapestre. 
Részletek

Parlament - Budapest
A Duna partján áll az ország legnagyobb épülete, az Országgyűlés állandó helyszíne, a neogótikus stílusban épült Parlament. 
Részletek

Hősök tere - Budapest
A Hősök tere Budapest legtágasabb, legnagyobb hatású tere, szűkebb értelemben véve a Millenniumi emlékművet jelöli. Az előtte fekvő Andrássy úttal együtt a Világörökség része.
Részletek

Andrássy út - Budapest
Az Andrássy út Budapest 2310 méter hosszúságú, egységes architektúrájú sugárútja, amely a belvárost köti össze a Városligettel. 
Részletek

Városliget - Budapest
A Városliget Budapest második legnagyobb közparkja, 100 hektáron terül el a XIV. kerületben. 
Részletek

Dohány utcai zsinagóga - Budapest
A világ második és Európa – az amszterdamival együtt – legnagyobb zsidó temploma. 1854-59 között épült romantikus stílusban, Feszl Frigyes közreműködésével, Ludwig Förster tervei szerint. 
Részletek

Margit-sziget - Budapest
A Margit híd és az Árpád híd között elnyúló karcsú, 2,8 kilométer hosszú Margit-sziget a főváros legszebb parkja. 
Részletek

Gellérthegy és a Citadella - Budapest
A Gellérthegy a főváros népszerű kirándulóhelye. Itt található a Citadella – egy egykori erődítmény, amelyet az 1848-49-es szabadságharc leverése után, 1854-ben emelt a Habsburg-uralkodóház. 
Részletek

Témába vág

Királyi elegancia Szlovákia egyik legkedveltebb fürdőjében

Kíváncsi rá, milyen lehet a klasszikus uralkodói megjelenés és 21. századi technológia egy helyen? Egy kellemes, királyi eleganciát sugárzó fürdőt találtunk a napsütötte dombok között a szlovákiai Rajecfürdő településen.

Sárvár, ahol megpihenhetünk

A feszültségekkel teli hétköznapjainkban ösztönösen keressük azokat a helyeket, ahol szinte megáll az idő és árad a nyugalom. A sárvári arborétum gyönyörű természeti környezetében fekvő gyógy-wellness szálloda az a hely, ahol zavartalan a kikapcsolódás, pihenés.

Csodás ősparkban rejtőzik a sokoldalú magyar fürdő

Egészen kivételes környezetben, a gyulai Almásy Kastély 8,5 hektáros ősparkjában hódolhatnak a napozás és a fürdőzés szenvedélyének azok, akik Gyulai Várfürdőt választják kikapcsolódásuk helyszínéül.