Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók Húsvéti ajánlatokHúsvéti ajánlatok Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok További ajánlatok

Budapest

Látnivalók és információk

Látnivalók


Budai Vár és Mátyás-templom - Budapest
A budai Vár és a teljes várnegyed Budapest leghíresebb és egyik leglátogatottabb turisztikai nevezetessége.
Részletek

Lánchíd - Budapest
A főváros első, műemlék hídja, háttérben a budai Várral csodálatos látvány, ami sok turistát csalogatott már Budapestre. 
Részletek

Parlament - Budapest
A Duna partján áll az ország legnagyobb épülete, az Országgyűlés állandó helyszíne, a neogótikus stílusban épült Parlament. 
Részletek

Hősök tere - Budapest
A Hősök tere Budapest legtágasabb, legnagyobb hatású tere, szűkebb értelemben véve a Millenniumi emlékművet jelöli. Az előtte fekvő Andrássy úttal együtt a Világörökség része.
Részletek

Andrássy út - Budapest
Az Andrássy út Budapest 2310 méter hosszúságú, egységes architektúrájú sugárútja, amely a belvárost köti össze a Városligettel. 
Részletek

Városliget - Budapest
A Városliget Budapest második legnagyobb közparkja, 100 hektáron terül el a XIV. kerületben. 
Részletek

Dohány utcai zsinagóga - Budapest
A világ második és Európa – az amszterdamival együtt – legnagyobb zsidó temploma. 1854-59 között épült romantikus stílusban, Feszl Frigyes közreműködésével, Ludwig Förster tervei szerint. 
Részletek

Margit-sziget - Budapest
A Margit híd és az Árpád híd között elnyúló karcsú, 2,8 kilométer hosszú Margit-sziget a főváros legszebb parkja. 
Részletek

Gellérthegy és a Citadella - Budapest
A Gellérthegy a főváros népszerű kirándulóhelye. Itt található a Citadella – egy egykori erődítmény, amelyet az 1848-49-es szabadságharc leverése után, 1854-ben emelt a Habsburg-uralkodóház. 
Részletek

Témába vág

Szemünknek is élvezet – a budapesti fürdők építészeti csodái

A történelmi fürdőket járva nagyon sokszor nemcsak a termálvíz hatásai kényeztetik érzékeinket, de a fürdő építészeti csodái is magukkal ragadják a tekintetünket. Több fürdőben is híres, mára klasszikusként tisztelt építészek munkái fogadnak bennünket?

A négy évszakos búvóhely: meseszép mátrai túrákon és azokon túl

Nagyokat szippantani a friss erdei levegőből, megpihenni egy testet-lelket feltöltő túra után a csodás panorámában gyönyörködve: a Mátrában az a jó, hogy bármelyik évszakban átélhetjük ezeket az élményeket, és sohasem csalódunk.

Ébredjen a természettel: ilyenkor a legjobb elutazni

Mi lehetne szívmelengetőbb, mint a természet ébredését szemlélni a vadregényes Szigetközben? Ki ne lenne kíváncsi arra a helyre, ahol a természettől csak egy szálloda illatosabb? Jöjjön hat hely, amely a tavaszi wellnesshez ideális úti célnak bizonyul.