Csobbanj a télbe!


Zalakarosi Fürdő

Zalakarosi Fürdő

Zalakaros
EZERNYI ÉLMÉNY ZALAKAROSON

Generációk óta a családok kedvelt fürdője a Zalakarosi Fürdő, ahol kisgyerekre, nagygyerekre, szülőkre, nagyszülőkre is ezernyi élmény vár! Izgalmas vízi kalandok, szélsebes csúszdázás, frissítő-nyugtató-gyógyító kezelések és a gyógyvíz éltető ereje – egy helyen az aktív kikapcsolódás és a nyugalom szigete.
Minden cseppben élmény  - élje át a gyógyulást, és legyen újra önmaga!

Bővebben
Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ

Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ

Cserkeszőlő
CSERKESZŐLŐI FÜRDŐZÉS

Kapcsoloódjon ki az idén 70 éves Cserkeszőlőn ahol az élmény számtalan, a gyógyulás felüdülés... A Téli fürdőnek köszönhetően a gyógyvíz kellemes hatását a vendégek már egész évben élvezhetik! A komplex, három szintes szolgáltatóegységben a nemzetközi trendeknek is megfelelő, időjárástól független termálfürdő szolgáltatásokat biztosítanak az egész család számára. 

Bővebben
Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Mórahalom
VÁSÁROLJON ONLINE 22% EXTRA KEDVEZMÉNNYEL MÓRAHALMI FÜRDŐBELÉPŐT!

Élvezze a tél legszebb pillanatait Mórahalmon! Szenzációs évindító kuponkód kedvezmény a mórahalmi fürdőben! Vásároljon online fürdőbelépőt és használja az EXTRA22 kódot! 22% extra kedvezményt biztosítunk a mórahalmi fürdőjegy árából! A kedvezmény 2022. január 10-től február 28-ig érvényes kizárólag online fürdőbelépő vásárlása esetén!

Bővebben
Brigetio Gyógyfürdő Komárom

Brigetio Gyógyfürdő Komárom

Komárom
KOMÁROMI FÜRDŐZÉS

Válassza a komáromi Brigetio Gyógyfürdő bérleteit és ajándékutalványait, melyek 1000 Ft-os címletekben megvásárolható. Élvezze a kiváló minőségű gyógyvizet és szaunavilágot egész évben! A bérletek és ajándékutalványok megvásárlására SZÉP kártyával is lehetséges! Jelenleg fél éves bérlet vásárlására van lehetőség, amely 2022. június 31-ig érvényes. Az ajándékutalvány a fürdő-, szauna- vagy szállásszolgáltatásokra, ezen felül a rendkívül népszerű éjszakai fürdőzésekre is beváltható.
 

Bővebben