Csobbanj a télbe!


Hungarospa Hajdúszoboszló

Hungarospa Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló
AQUA-PALACE EXTRA BELÉPŐJEGY CSOMAG

Csobbanjon Hajdúszoboszlón! Az 1 napos kedvezményes csomag tartalmaz Aqua-Palace élményfürdő és gyógyfürdő belépőt, valamint 2.000 forint értékű étel, ital fogyasztást az Aqua-Palace önkiszolgáló éttermében, melynek ára hétköznapokon 8.000 forint, hétvégén 8.500 forint. Érvényes: 2022. december 31-ig.

Bővebben
Gotthard Therme Hotel & Conference****

Gotthard Therme Hotel & Conference****

Szentgotthárd
TÉLI WELLNESS SZENTGOTTHÁRDON

Tervezze meg és foglalja le téli pihenését mihamarabb! Töltődjön fel összesen 1500 nm vízfelülettel rendelkező szentgotthárdi termálfürdőben, pálmafák és egzotikus növények ölelésében! A kikapcsolódásra valódi garanciaként szolgálnak a Szentgotthárd Spa & Wellness medencéi különböző élményelemekkel, 25 méteres úszómedence, csúszdák és beltéri gyermekszolgáltatások. Relaxáljon ott, ahol a téli hidegben is mediterrán nyár lakozik!

Bővebben
Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Mórahalom
CSOBBANJ SZÁLLÁSHELYEDDEL 2.000 FT-ÉRT

Télen is óriási kedvezménnyel várjuk a fürdőkedvelő Vendégeinket! Amennyiben Mórahalom magán szálláshelyein szállnak meg és rendelkeznek saját névre szóló Turisztikai Kártyával, akkor a napijegy aktuális ára helyett csak 2.000 Ft-ért vehetik igénybe személyenként a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőt. Érkezzen egyedül, párjával vagy családjával, erre a kedvezményre akkor is jogosultak az alábbi magán szálláshelyek bármelyikén, minden eltöltött vendégéjszaka után.

Bővebben
Grand Hotel Glorius Makó****

Grand Hotel Glorius Makó****

Makó
VARÁZSLATOS TÉLI PIHENÉS MAKÓN!

Kezdje az új évet lendületesen évindító akciónk keretében: fedezze fel Makó téli szépségeit, merüljön el az egyedülőálló Hagymatikum fürdő élmény- és termálmedencéiben és élje át a négy csillagos kényeztető wellness pihenés minden percét! Töltődjön fel nálunk a vidéki nyugalom és elegancia otthonába, élvezze az exkluzív kényelmet art deco ihlette szállodánkban! Varázslatos 3 nap / 2 éjszakás évindító pihenéssel várjuk egyedi áron, kattintson a nem mindennapi Glorius élményekért!

Bővebben