Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Gyermekbarát ajánlatok


Hotel Karos Spa

Hotel Karos Spa

Zalakaros
VARÁZSLATOS GYERMEKBIRODALOM ZALAKAROSON
Itt aztán igazán nagy figyelmet kapnak a gyermekek, kamaszok és a család legkisebb tagjai. A szakképzett óvónők egész évben várják a piciket kreatív játékokkal és foglalkozásokkal, ingyenes gyerekfelügyelettel. Míg Anyu és Apu egy kicsit pihen, vagy éppen élvezi uszoda- és szaunavilág kényelmét, addig lesznek akik lekötik a kicsik felesleges energiáit.
Bővebben
Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel*** superior

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel*** superior

Hajdúszoboszló
ÉV ELEJI ÁRSZÁLLINGÓZÁS
A családias hangulatú szállodában beltéri gyermekmedence, játszótér és játszószoba várja a család legkisebb tagjait. A gyermekek szállása és ellátása 4 éves korig ingyenes.
Bővebben
Oxigén Hotel****superior

Oxigén Hotel****superior

Noszvaj
MESÉS MIKULÁS
Találkozás a Mikulással, játékkereső, télapó kvíz, családi wellness és korosztályokra tervezett animátor programok várják a családokat a hét minden napján. Minden 10 év alatti gyerek számára ingyenes all inclusive ellátás a Bükk lábánál.
Bővebben
Hotel Piroska****

Hotel Piroska****

Bükfürdő
CSALÁDI WELLNESS BÜKFÜRDŐN
Wellnessezzen együtt a család! A kicsiket állandó animációs programok, gyermek wellness részleg, játszószoba, sporteszközök, játszótér és gyermekbüfé várja a szállodában, ahonnan ingyenes transzferbuszt indítanak a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumba.
Bővebben

További ajánlatok