Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Gyermekbarát ajánlatok


Oxigén Hotel****superior

Oxigén Hotel****superior

Noszvaj
ŐSZI HARMÓNIA
Kisbabával pihenni? Igen, az Oxigén Hotel kifejezetten gondol a legkisebbekkel érkezőkre is. Zöld környezetben, korszerű és változatos kültéri játszóparkkal és saját fejlesztésű animátor foglalkozásokkal várják a kisgyerekes családokat a Bükk lábánál.
Bővebben
Hotel Piroska****

Hotel Piroska****

Bükfürdő
CSALÁDI WELLNESS BÜKFÜRDŐN
Wellnessezzen együtt a család! A kicsiket állandó animációs programok, gyermek wellness részleg, játszószoba, sporteszközök, játszótér és gyermekbüfé várja a szállodában, ahonnan ingyenes transzferbuszt indítanak a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumba.
Bővebben
Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel*** superior

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel*** superior

Hajdúszoboszló
ŐSZI SZÜNET ÉS HALLOWEEN
A családias hangulatú szállodában beltéri gyermekmedence, játszótér és játszószoba várja a család legkisebb tagjait. A gyermekek szállása és ellátása 4 éves korig ingyenes.
Bővebben
Hotel Karos Spa

Hotel Karos Spa

Zalakaros
VARÁZSLATOS GYERMEKBIRODALOM ZALAKAROSON
Itt aztán igazán nagy figyelmet kapnak a gyermekek, kamaszok és a család legkisebb tagjai. A szakképzett óvónők egész évben várják a piciket kreatív játékokkal és foglalkozásokkal, ingyenes gyerekfelügyelettel. Míg Anyu és Apu egy kicsit pihen, vagy éppen élvezi uszoda- és szaunavilág kényelmét, addig lesznek akik lekötik a kicsik felesleges energiáit.
Bővebben

További ajánlatok