Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Karácsonyi ajánlatok


Két Korona Konferencia és Wellness Hotel

Két Korona Konferencia és Wellness Hotel

Balatonszárszó
KARÁCSONY ÉS KÉT ÜNNEP KÖZÖTT A BALATONON
Szinte már idejét sem tudja, mikor volt utoljára a karácsony a kedvenc ünnepe? Ajándék csomagolás, karácsonyi menü készítés, vendégvárás? Cserélje le a megszokott programot és tegye feledhetetlenné családja ünnepét. Kattintson egy Önnek való ajánlatért.
Bővebben
Bonvital Wellness & Gastro Hotel**** <sup>superior</sup>

Bonvital Wellness & Gastro Hotel**** superior

Hévíz
TÖLTSE AZ ÜNNEPEKET A BONVITALBAN!
Válassza a hotel kedvezményes félpanziós szobaárát karácsonykor vagy szilveszterkor! Karácsonykor: karácsonyi hangulat, készülődés az ünnepekre, ínycsiklandozó ünnepi büfékínálat, forralt bor. Szilveszteri Gálavacsora és Programok + Újévi reggeli.
Bővebben
Hotel Atlantis**** superior

Hotel Atlantis**** superior


KARÁCSONYI HÉT AZ ATLANTISBAN
Sütemény, sült gesztenye és forralt bor illatban gazdag karácsonyi hangulattal várják a kedves Vendégeket. Meglepetés ajándék 12.24-én, szórakoztató programok gyerekeknek és felnőtteknek.
Bővebben
Hotel Wellamarin**** <sup>superior</sup>

Hotel Wellamarin**** superior

Zamárdi
IGAZÁBÓL KARÁCSONY A BALATONNÁL
Idén legyen Ön az ajándék családja számára! Töltse az év legszebb ünnepét a Balatonnál, ahol a szálloda gondoskodik a meghitt karácsonyi hangulatról, Önnek pedig nem lesz más dolga, mint élvezni a családdal együtt töltött időt.
Bővebben
Hotel Karos Spa

Hotel Karos Spa

Zalakaros
KARÁCSONY A KAROS SPA-BAN
Kedvezményes karácsonyi csomagajánlat ünnepi programokkal minden nap! Kreatív kuckó, Gémklub Játéksarok, fantasztikus animációs programok várják a családokat!
Bővebben
Diamant Hotel**** <sup>superior</sup>

Diamant Hotel**** superior

Dunakiliti
ADVENTI VARÁSZLAT A SZIGETKÖZBEN
Az adventi díszbe öltözött hotel óriás karácsonyfával várja kedves vendégeit! Kedvezményes csomagajánlat ajándék 1 óra bowling használattal, jade köves mágnes terápiás masszázságy használatával, gyerekeknek 1 db egésznapos belépővel Füli Ugriparkjába.
Bővebben

További ajánlatok