Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Karácsonyi ajánlatok


Hotel Kalma

Hotel Kalma

Hévíz
GONDTALAN CSALÁDI KARÁCSONY
Idén a fárasztó ünnepi készülődés helyett inkább pihenjenek egyet a családdal! A Hévízi-tóban ilyenkor megmártózni csodálatos élmény, gesztenye és forralt bor illata száll a levegőben. Miközben önök élvezik a kényeztetést a wellness oázisban, a szálloda gondoskodik az ünnepi vacsorákról.
Bővebben
Hotel Piroska****

Hotel Piroska****

Bükfürdő
KARÁCSONYI VARÁZS
Töltse a szeretet ünnepét családias hangulatban, ünnepi vacsorával és változatos programokkal! Korlátlan wellness használat és napi belépő a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum Gyógy- vagy Élményfürdő részlegébe.
Bővebben
Solaris Apartman & Resort

Solaris Apartman & Resort

Cserkeszőlő
VARÁZSLATOS KARÁCSONYI PIHENÉS
Idén hagyja ki a fárasztó ünnepi készülődést és pihenjen a fürdő közelében. Ajándék fürdőbelépővel, ünnepi vacsorával és bekészítéssel, valamint a fürdőszobában privát termálvízhasználattal várják.
Bővebben
Hotel Wellamarin**** <sup>superior</sup>

Hotel Wellamarin**** superior

Zamárdi
IGAZÁBÓL KARÁCSONY A BALATONNÁL
Idén legyen Ön az ajándék családja számára! Töltse az év legszebb ünnepét a Balatonnál, ahol a szálloda gondoskodik a meghitt karácsonyi hangulatról, Önnek pedig nem lesz más dolga, mint élvezni a családdal együtt töltött időt.
Bővebben
Club Dobogómajor

Club Dobogómajor

Hévíz
MEGHITT KARÁCSONY HÉVÍZ MELLETT
Szóljon a szeretet ünnepe idén a pihenésről! Vigyenek mindenkit, hiszen a tágas apartmanokban kényelmesen elfér az egész család, még a nagyszülők is. Ünnepi vacsorák, közös karácsonyfa díszítés, a gyermekeket játszószoba, a felnőtteknek wellness használat és ajándék frissítő masszázs várja.
Bővebben

További ajánlatok