Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Karácsonyi ajánlatok


Club Dobogómajor

Club Dobogómajor

Hévíz
MEGHITT KARÁCSONY HÉVÍZ MELLETT
Szóljon a szeretet ünnepe idén a pihenésről! Vigyenek mindenkit, hiszen a tágas apartmanokban kényelmesen elfér az egész család, még a nagyszülők is. Ünnepi vacsorák, közös karácsonyfa díszítés, a gyermekeket játszószoba, a felnőtteknek wellness használat és ajándék frissítő masszázs várja.
Bővebben
Hotel Wellamarin**** <sup>superior</sup>

Hotel Wellamarin**** superior

Zamárdi
IGAZÁBÓL KARÁCSONY A BALATONNÁL
Idén legyen Ön az ajándék családja számára! Töltse az év legszebb ünnepét a Balatonnál, ahol a szálloda gondoskodik a meghitt karácsonyi hangulatról, Önnek pedig nem lesz más dolga, mint élvezni a családdal együtt töltött időt.
Bővebben
Solaris Apartman & Resort

Solaris Apartman & Resort

Cserkeszőlő
VARÁZSLATOS KARÁCSONYI PIHENÉS
Idén hagyja ki a fárasztó ünnepi készülődést és pihenjen a fürdő közelében. Ajándék fürdőbelépővel, ünnepi vacsorával és bekészítéssel, valamint a fürdőszobában privát termálvízhasználattal várják.
Bővebben
Hotel Piroska****

Hotel Piroska****

Bükfürdő
KARÁCSONYI VARÁZS
Töltse a szeretet ünnepét családias hangulatban, ünnepi vacsorával és változatos programokkal! Korlátlan wellness használat és napi belépő a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum Gyógy- vagy Élményfürdő részlegébe.
Bővebben
Hotel Kalma

Hotel Kalma

Hévíz
GONDTALAN CSALÁDI KARÁCSONY
Idén a fárasztó ünnepi készülődés helyett inkább pihenjenek egyet a családdal! A Hévízi-tóban ilyenkor megmártózni csodálatos élmény, gesztenye és forralt bor illata száll a levegőben. Miközben önök élvezik a kényeztetést a wellness oázisban, a szálloda gondoskodik az ünnepi vacsorákról.
Bővebben

További ajánlatok