Nyári fürdőtippek


Szentgotthárd Spa & Wellness

Szentgotthárd Spa & Wellness

Szentgotthárd
SZENTGOTTHÁRDI FÜRDŐZÉS

A mediterrán, trópusi hangulatú élményfürdő, mint egy oázis várja a kikapcsolódni vágyókat. Gazdag növényzete pálmafákkal és egzotikus növényekkel olyan érzést sugall, mintha a paradicsomban töltenénk el egy egész napot. Nem is hiába, a termálpark különféle relaxációs és pihentető lehetőségek tárháza. A szaunaparktól egészen a masszázsokon keresztül a fitnesz részleg izzasztó hatása után a Wellness részleg gyógy- és kozmetikai kezeléseit is élvezhetjük. Mindezt egy helyen!

Bővebben
Aquaticum Debrecen

Aquaticum Debrecen

Debrecen
FELEDHETETLEN AQUATICUM STRANDÉLMÉNYEK

5700 négyzetméter vízfelület, 15 medence, csúszdák, élményelemek, mesebeli gyermekvilág, vízesések, növényfalak, sportpálya, VIP szolgáltatások és feledhetetlen élmények várják az ország legmodernebb strandjára érkezőket. Legyen szó családi vagy baráti kikapcsolódásról, itt mindenki jól érzi magát! Rossz idő esetére pedig a fedett Aquaticum Mediterrán Élményfürdő az év minden napján hamisítatlan trópusi hangulatban várja a fürdőzni vágyókat!

Bővebben
Miskolctapolca Barlangfürdő

Miskolctapolca Barlangfürdő

Miskolctapolca
MISKOLCTAPOLCA BARLANGFÜRDŐ ÉS AQUATERÁPIA****

Hangulatos nappalok és különleges éjszakák várják a Miskolcra látogató Vendégeket a Barlangfürdőben!

Nyári programjaink igazi élményeket nyújtanak mindenki számára, kicsiknek és nagyoknak egyaránt: minden hétvégén szaunafelöntések, péntekenként gyerekprogramok, szombatonként pedig zenés aquafitness bővíti az élmények sorát. Kéthetente tematikus, zenés éjszakai fürdőzésre és különleges szaunaprogramokra invitáljuk látogatóinkat.

Bővebben
Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Mórahalom
MÁRTÓZZON MEG AZ EGÉSZSÉGBEN MÓRAHALMON!

A mórahalmi fürdőben a nyári időszakban 14 fedett medence, 7 szabadtéri medence, 11 szauna, két beltéri és egy szabadtéri csúszda áll a vendégek rendelkezésére, akiket számos extra szolgáltatás (Kneipp-medence, jégkása kút, sodrófolyosó, gyermek játszóház, stb.) is várja. A fürdő négy kútja, négyféle gyógyvizet ad, melyek jelentős mennyiségű ásványi anyag tartalommal rendelkeznek, fürdőkúrában kopásos és gyulladásos ízületi, illetve gerincbetegségek, izomreuma, valamint nőgyógyászati megbetegedések kezelésére szolgálnak. 

Bővebben
Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő

Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő

Budapest
PALALAND

Fesztiválhangulat a Palatinuson! Újhullámos strandélmény, nyári utópia, világbéke és kiváló elektronikus DJ-k a Funkyzeit szervezésében a budapesti Palatinus strandon. Az alábbi időpontokban várnak Mindenkit: 2021. augusztus 14., 2021. augusztus 27., 2021. szeptember 10., 
A bemondók: Yoless, Raasa, Daddy, Yambo (Obroni), Vedat Akdag (Suck my Mustache), Poli (Comeback set). PALALAND napokon a fürdő emelt jegyárakkal üzemel.

Bővebben
Várkertfürdő Pápai Gyógy- és Termálfürdő

Várkertfürdő Pápai Gyógy- és Termálfürdő

Pápa
PÁPAI FÜRDŐZÉS PROGRAMOKKAL

Pihenést, kikapcsolódást és gyógyulást kínál minden korosztálynak a pápai fürdő rengeteg programmal: 2021. július 31. szombat: Fürdők Éjszakája / Éjszakai Fürdőzés, Augusztus 8. vasárnap: Szülinap (Zenés programok gyermekeknek és felnőtteknek), Augusztus 14. szombat: Kézműves nap (Animáció gyerekeknek) , Augusztus 28. szombat: Vízi játszódélután (Animáció gyerekeknek).
 

Bővebben
Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

Harkány
HAMAROSAN NYIT A HARKA VÍZIVILÁG!

A Harkányi Fürdő 2021. szeptemberében végre megnyitja fedett, összesen 766 m2 vízfelülettel és 3 csúszdával rendelkező élményfürdőjét, a Harka Vízivilágot, amely ezentúl egész évben várja vendégeit – korhatár nélkül! A fürdő épületének földszintjén 2 új medence helyezkedik el, amelyekhez egy külső strand- és úszómedence csatlakozik. Strandélmények télen-nyáron!

Bővebben
Brigetio Gyógyfürdő Komárom

Brigetio Gyógyfürdő Komárom

Komárom
KOMÁROMI FÜRDŐZÉS

Irány Komárom! A Brigetio Gyógyfürdő Komárom kulturált fürdőzési, szórakozási, gyógyulási lehetőséget kínál minden korosztály számára. A gyógyfürdő, a fedett uszoda és a szaunák egész évben, a strand pedig a nyári hónapokban várja a vendégeket. 

Bővebben