Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

TOP 10 őszi fürdőtipp


Miskolctapolca Barlangfürdő

Miskolctapolca Barlangfürdő

Miskolctapolca
BARLANGFÜRDŐZÉS
Miskolctapolca igazi kuriózum a termálfürdők palettáján. Barlangfürdője Európában egyedülálló, hiszen karsztban ilyen magas hőfokú víz nem található másutt. A 30 fokos víz és a barlang klímája gyógyhatású, főként ízületi betegségek esetén ajánlott. A fürdő pihenésre alkalmas, akadálymentesített parkkal rendelkezik.
Bővebben
Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

Harkány
SZAUNÁK VILÁGA HARKÁNYBAN
Szeptember 16-án a Harkányi Gyógyfürdő felújított II. számú épületében megnyílt az új Szaunavilág részleg, ahol jakuzzi, tepidárium, gőzkabin, finn szaunák, infraszauna, csobbanó medence és Kneipp-medencék is szolgálják a vendégek egészséges kikapcsolódását. Próbálják ki Önök is változatos szaunaprogramokat és egyéb wellness és spa szolgáltatásokat is!
Bővebben
Hagymatikum

Hagymatikum

Makó
MAKÓI FÜRDŐZÉS
Kapcsolódjon ki a makói Hagymatikum Gyógyfürdőben! A nevében és megjelenésében is megújult makói gyógyfürdő a termálvíz és a marosi gyógyiszap erejével ad enyhet a gyógyulni vágyóknak, egyedülállóan szép wellness részlegével pedig a kikapcsolódás élményét nyújtja a családoknak és a baráti társaságoknak.
Bővebben
Brigetio Gyógyfürdő Komárom

Brigetio Gyógyfürdő Komárom

Komárom
KOMÁROMI FÜRDŐZÉS
A Brigetio Gyógyfürdő Komárom, melyet 2018-ban gyógyhellyé nyilvánítottak, kulturált fürdőzési, szórakozási, gyógyulási lehetőséget kínál minden korosztály számára. A gyógyfürdő, a fedett uszoda és a szaunák egész évben várják a vendégeket, 2019. október 1-től visszatérnek a szaunaszeánszok is. Látogasson el a fürdőbe és élje át Ön is a gyógyviz áldásos hatását!
Bővebben
Igali Gyógyfürdő

Igali Gyógyfürdő

Igal
IGALI FÜRDŐZÉS
Az Igali Gyógyfürdő a Dél-Dunántúl egyik legrégebben működő fürdője 13 medencével, melyek közül a gyermek illetve a termál medencék majd mindegyike különféle élményelemekkel van felszerelve, ezzel téve teljessé a fürdőzők kikapcsolódását. A családias hangulatú fürdőben minden korosztály megtalálja a számára legideálisabb kikapcsolódási lehetőséget. 
Bővebben
Gyulai Várfürdő

Gyulai Várfürdő

Gyula
ŐSZI VÁRFÜRDŐZÉS
A minősített gyógyhely minden évszakban ideális pihenőhely a megfáradt és beteg emberek, valamint a kikapcsolódásra vágyó fiatalok számára. A fürdő parkos területén strand, élményfürdő, gyógyfürdő, aquapark és uszoda szolgáltatási vehetők igénybe. Próbálja ki az éjszakai wellnesst szombatonként, szeánszok a Bástya és Panoráma szaunában.
Bővebben
Rudas Gyógyfürdő és Uszoda

Rudas Gyógyfürdő és Uszoda

Budapest
PÉNTEK DÉLUTÁNTÓL KOEDUKÁLT A FÜRDŐ TÖRÖK RÉSZE
A Rudas fürdő wellness részlege és szaunavilága várja a kikapcsolódni vágyókat.  A tetőtéri panorámamedence igazán különleges program pároknak vagy akár baráti társaságoknak is. A Rudas Gyógyfürdő és Uszoda termál részlegében 2019. szeptember 6-tól péntekenként 12.45 óráig tart a kötényes fürdőzés. A termálfürdő 13 órától koedukált módon üzemel, fürdőruha viselése kötelező.
Bővebben
Napfényfürdő Aquapolis

Napfényfürdő Aquapolis

Szeged
SZEGEDI FÜRDŐZÉS
A szegedi Napfényfürdő Aquapolisban a korszerű gyógyászat, az élményfürdő és a strand mellett egy 13 csúszdás aquapark áll a fürdővendégek rendelkezésére. A négy évszakos vízivárosban a belső élménymedence térben sodrófolyósok, zuhatagok, pezsgőágyak és egyéb élményelemek várják a fürdőzőket. A belső élménymedencéhez kiúszóval kapcsolódik a külső wellness medence. 
 
Bővebben
Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

Kehidakustány
ŐSSZEL IS KEHIDA!
A Kehida Termál Gyógy-és Élményfürdő 2400 m² vízfelülettel, mediterrán belső terekkel, 13 medencével, 94 méteres óriáscsúszdával, kinti kamikaze csúszdákkal, szabadtéri 34-36 fokos meleg vizes- és gyógymedencékkel, pezsgőszigettel, sodrómedencével, gyermekpancsolóval, pool bárral és még sok egyéb csábító élményelemmel várja a fürdőzni vágyókat.
Bővebben
Kumánia Gyógy- és Strandfürdő

Kumánia Gyógy- és Strandfürdő

Kisújszállás
KISÚJSZÁLLÁSI FÜRDŐZÉS
Kapcsolódjon ki a Nagykunság szívében! A Kumánia komplett szolgáltatásokkal, kül- és beltéri medencékkel, csúszdákkal, vízi játékokkal, szaunákkal, sportpályákkal és csónakázó tóval biztosítja a tökéletes pihenést.
Bővebben