Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Őszi napok fürdőinkbenŐszi napok fürdőinkben Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Őszi napok fürdőinkben


Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Mórahalom
700 FT-OS FÜRDŐBELÉPŐ MÓRAHALOM MAGÁN SZÁLLÁSHELYEIN
Foglaljon szállást és csobbanjon akár 700 Ft-ért! Aki idén ősszel akár egy éjszakát is eltölt az akcióban részt vevő szálláshelyek valamelyikén, mindössze 700 Ft-ért veheti igénybe a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő szolgáltatásait.
Bővebben
SÓSTÓ-GYÓGYFÜRDŐK

SÓSTÓ-GYÓGYFÜRDŐK

Nyíregyháza
SÓSTÓI PIHENÉS
Nyíregyháza város és Sóstógyógyfürdő között helyezkedik el a Sóstói-erdő, amit az ott élők okkal neveznek a város tüdejének, ékességének. Ha Sóstón jár mindenképpen próbálja ki a város fürdőit: Aquarius Élményfürdőt, Parkfürdőt, Fürdőház-Fürdőt, Tófürdőt vagy a Júlia Fürdőt.
Bővebben
Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő

Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő

Orosháza-Gyopárosfürdő
GYOPÁROSFÜRDŐ - AZ ALFÖLD GYÖNGYE
2018. szeptemberétől INGYENES gyógyászati kezelésben részesülhetnek a gyógyulni vágyó vendégek. A fürdő átvállalja a kiírt kezelések lakossági önrészét, mely így Önnek 13-16.000,- forintos megtakarítást jelenthet!
Bővebben
HÉVÍZ, az élet forrása!

HÉVÍZ, az élet forrása!

Hévíz
CSOBBANJON AZ ŐSZBE HÉVÍZEN!
Csobbanjon az őszbe Hévízen, ahol egész évben tart a fürdőszezon! Téli fürdőzés a 24°C-os Hévízi-tóban? Jótékony súlyfürdő és hévízi gyógyiszap? Vándorló tavirózsák, páratlan környezet és mesésen párolgó tó? Jöjjön el, és élje át a csodát, ami Hévízen a valóság!
Bővebben
Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

Harkány
KÖSZÖNTSE AZ ŐSZT HARKÁNYBAN ÉS NYERJEN!
Ne pakolja el a fürdőruhákat a szekrénybe, inkább látogasson el egy őszköszöntő lubickolásra a Harkányi Fürdőbe, ahol most értékes nyereményekkel is gazdagodhat!
 
Bővebben
Hungarospa Hajdúszoboszló

Hungarospa Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló
AKCIÓ! HELLÓ ŐSZ!
Európa legnagyobb fürdőkomplexumába 2018. október 1.  és november 15. között hétköznapokon 50% kedvezménnyel vehető igénybe a szauna az Aqua-Palace Fedett Élményfürdőben.
Bővebben
Bükfürdő Thermal & Spa

Bükfürdő Thermal & Spa

Bükfürdő
BÜKFÜRDŐ VARÁZSLATOS VILÁGA
2018. szeptember 17. és december 15. között az eddig II. zóna belépőjegyet 3 000 Ft/fő/nap áron vásárló vendégeknek mindössze plusz 500 Ft-ért az alábbi szolgáltatásokat is biztosítják az összevont Gyógy- és Élményfürdő zónában: 4 beltéri gyógymedence, Aqua Fitness félfedett medence, kültéri gyógyvizes medence (időjárás függvényében), ingyenes beltéri pihenőágyak.
Bővebben
Zalakarosi Fürdő

Zalakarosi Fürdő

Zalakaros
ZALAKAROS - ÉRZÉKEK ÚTJÁN
Induljon el az érzékek útján és közben ismerje meg Zalakaros nevezetességeit játékos formában! Egy egyedi élménytúrára invitáljuk Önöket, amely során a város legcsodálatosabb helyszíneit tekinthetik meg, melyekhez titkos tippeket, kedvezményeket adunk és közben az érzékszervek sem fognak unatkozni!
Bővebben