Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Szilveszterezzen fürdőbenSzilveszterezzen fürdőben További ajánlatok

Szenior és gyógykúra ajánlatok


MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** <sup>superior</sup>

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** superior

Zalakaros
GYÓGYÍTÓ ÉRINTÉSEK
Engedje szabadon érzékeit, és élje át a szálloda varázslatos wellness birodalmának gyógyító érintését! Zalakaros gyógyító érintései testünkön kívül lelkünket is megérintik, melyből erőt meríthetünk, feltöltődhetünk, visszatalálhatunk a természethez és ez által önmagunkhoz!
Bővebben
Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel*** <sup>superior</sup>

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel*** superior

Hajdúszoboszló
ÚJ ÉVI GYÓGYÜDÜLÉS
Beutaló és otthonról hozott reumatológus szakorvos által kiírt kezelőlap nélkül is igénybe vehetők a TB által támogatott gyógykezelések.
A szálloda saját reumatológiai és fürdőorvosi szakrendeléssel várja vendégeit. Foglalás esetén a szálloda 5% kedvezményt biztosít az igénybe vevő részére a szállásárból.
Bővebben
Hunguest Hotel Flóra***

Hunguest Hotel Flóra***

Eger
SZENIOR AJÁNLATOK
Kikapcsolódni sok helyen lehet, de ha igazi feltöltődésre vágyik, akkor a legjobb választás Eger. TB által támogatott gyógykezelések már 3 éjszakás tartózkodástól igénybe vehetők, mindössze 3.900 Ft-os önrész megfizetésével. Nézze meg aktuális ajánlatainkat!
Bővebben

További ajánlatok