Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Szezonindító fürdőzés


Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő

Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő

Kiskunmajsa
KISKUNMAJSAI FÜRDŐZÉS
Fürdőzzön a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő mintegy húszhektáros, zöld pázsittal borított strandján, ahol változatos kültéri medencék  - többek között hullám-, gyermek- és gyógymedence - és már a csúszdapark is várja a vendégeket.
Bővebben
Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

Harkány
ITT A NYÁR, HARKÁNY VÁR!
Rengeteg nyári programmal várja Harkányfürdő! Minden hétvégén családi programok: Harkány+ hétvégék, Szezonnyitó esemény koncerttel és gólyalábasokkal, Kalandra Fel! tematikus játékpark a Nickelodeonnal és Csúszdabajnokság, felnőtteknek éjszakai zenés fürdők csúszdapartival. Újdonság: júniusban megnyit az új spa részleg szaunákkal, tepidáriummal pezsgő- és Kneipp-medencékkel.
Bővebben
Csurgó Városi Uszoda

Csurgó Városi Uszoda

Csurgó
CSURGÓI FÜRDŐZÉS
Magyarország délnyugati szegletében, 2017 nyarán megnyitotta kapuit a fürdő, mely túlmutat nevéből eredő funkcióján, hiszen gyógyvizes medencékkel is rendelkezik. A Csurgó Városi Uszoda több mint uszoda, a vendégeket gyógymedence, jakuzzi, szaunavilág, masszázs szolgáltatások és éjszakai fürdőzések is várják. 
Bővebben
Zsóry Gyógy- és Strandfürdő

Zsóry Gyógy- és Strandfürdő

Mezőkövesd
AZ ÉLMÉNY AMI GYÓGYÍT!
Látogasson el a Mezőkövesd központjától 4 km-re fekvő Zsóry Gyógy- és Strandfürdőbe! A 11 hektáros, gyönyörűen parkosított fürdő 22 medencével rendelkezik. A szórakozást, felfrissülést csúszdapark, hullámmedence, élményelemekkel gazdagított felnőtt- és gyermekmedencék szolgálják.
Bővebben
Hagymatikum

Hagymatikum

Makó
KAPCSOLÓDJON KI A MAKÓI HAGYMATIKUMBAN
A Makói Termál- és Gyógyfürdő egy élmény-, gyógy- és wellnessrészlegekkel is rendelkező fürdőkomplexum a belváros szívében, Makó legjelentősebb turisztikai vonzereje. A különleges hangulatú fürdőben változatos medence típusok és minden igényt kielégítő szauna park várja a vendégeket.
Bővebben
Igali Gyógyfürdő

Igali Gyógyfürdő

Igal
IGALI FÜRDŐZÉS
A családias hangulatú fürdőben minden korosztály megtalálja a számára legideálisabb kikapcsolódási lehetőséget. A fürdőben 13 medence található, melyek közül a gyermek illetve a termál medencék majd mindegyike különféle élményelemekkel van felszerelve, ezzel téve teljessé a fürdőzők kikapcsolódását. 
Bővebben
Zalakarosi Fürdő

Zalakarosi Fürdő

Zalakaros
ÉJSZAKAI FÜRDŐPARTI
Helló nyár! A Zalakarosi Fürdőben kipróbálhatja az élményfürdőt, gyógyfürdőt, termálfürdőt, strandot és a csúszdás aquaparkot is. Köszöntse a nyarat egy fergeteges fürdőpartyval 2019. június 28-án, pénteken! Ez az este a jókedvről szól! Fürdőzés beltéren és kültéren, szaunázási lehetőség, kellemes környezet és élőzene. Live music: MURA BAND.
Bővebben
Hungarospa Hajdúszoboszló

Hungarospa Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló
FÜRDŐZZÖN EURÓPA LEGNAGYOBB FÜRDŐKOMPLEXUMÁBAN
A Hungarospa fürdőkomplexumban gyógyfürdő, termálfürdő, strand, aquapark, élményfürdő és uszoda elégíti ki a vendégek különböző igényeit.  A strand igazi slágere a pálmafákkal és homokos parttal övezett mediterrán tengerpart, mely 6200 m2-es vízfelületével Közép-Európa legnagyobb épített medencéjének számít. 
Bővebben
Thermal Spa Tamási

Thermal Spa Tamási

Tamási
ZENE ÉS CSOBBANÁS A TAMÁSI FÜRDŐBEN
Tolna megye csobbanó élménykertje. Rengeteg nyári programmal és sztárfellépőkkel várja kedves Vendégeit a Thermal Spa Tamási! Fellépők: Csepregi Éva, Irigy Hónaljmirigy, Mohamed Fatima, Kasza Tibor, Márió a harmonikás, Kaczor Feri, Szabó Ádám. 
Bővebben