Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

állatbarát szálláshely címkéhez tartozó cikkekTélen is jól jön a pihenés: év vége a Matyóföld szívében

Télen is jól jön a pihenés: év vége a Matyóföld szívében

2018-11-28 19:28:00
Közelednek az ünnepek, napjaink a munka mellett a lelkesen induló, de gyakran fáradtságba torkolló készülődésről, bevásárlásról, sütés-főzésről szólnak. Nem lenne jobb egyszer csak a családra, a pihenésre koncentrálni az adventi, év végi vagy új évi időszakban? Kellemes gyógyvíz, különleges természeti környezet és kulturális élmények – töltsenek el néhány nyugodt és békés napot Mezőkövesden!
Nagyvárosok kontra vidék

Nagyvárosok kontra vidék

2018-03-05 07:50:00
Állandóan vissza-visszatérő kérdés a munka monoton rutinjából kiszakadni vágyók körében, hogy vajon a nagyvárosi nyüzsgés, vagy a vidéki nyugalom tölt-e fel inkább?
 Ez az a balatoni hely, ahol jóból sem árt meg a sok

Ez az a balatoni hely, ahol jóból sem árt meg a sok

2016-07-27 07:50:00
Képzelje el, hogy miután reggel felébred, kinéz az ablakon, a Balaton csodás panorámája hívogatja. Gondja semmire sincs, hiszen ellátják étellel-itallal, egy különleges strandszigetről indítja a pancsolást, vízibiciklizést. Együtt a család, a gyerekeket vidám programokkal foglalják le, míg a felnőttek szaunáznak, sportolnak. Este koncertek, színház, idill. Mindezt úgy, hogy a szálláson túl már költenie sem kell semmire. Tudjuk, hol van ez a hely.
Földváron is kutyabarát a Balaton

Földváron is kutyabarát a Balaton

2016-07-15 19:30:00
Szombaton 10 órától látogatható a Balaton legújabb kutyás fürdőhelye Balatonföldváron, ahol a vendégforgalom növekedését várják a kutyabarát szolgáltatásoktól.