Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

anyagcsere címkéhez tartozó cikkekAz anyagcsere serkentése hét lépésben

Az anyagcsere serkentése hét lépésben

2019-06-06 19:06:00
Ha reggel már zöld teával, kávéval és edzéssel indítjuk a napot, halat ebédelünk és 7-8 órát alszunk, már eleget tettünk azért, hogy anyagcserénk egészségesen és gyorsan működjön.
A fogyást is elindítja: így pörgessük fel az anyagcserénket

A fogyást is elindítja: így pörgessük fel az anyagcserénket

2018-05-02 19:19:00
Az anyagcsere aktivitása számtalan tényezőtől függ: a kortól, a nemtől, vagy a táplálkozástól, éppen ezért mi magunk is sokat tehetünk az ügy érdekében. Miért kell minderre figyelni?
Hogy és mennyi jódot együnk?

Hogy és mennyi jódot együnk?

2017-05-07 18:18:00
A jód korlátozott mennyiségben ugyan, de rendkívül fontos szervezetünk működéséhez. Felnőtteknek napi 0,15 milligrammra van szükségünk, amelyhez tengeri halakból, kenyérből, de akár az ivóvízből is hozzájuthatunk.
8 egészségügyi érv az éhgyomri vízfogyasztás mellett

8 egészségügyi érv az éhgyomri vízfogyasztás mellett

2016-11-18 20:00:00
Sokat és sok helyen olvashat arról, hogy mennyire fontos, hogy igyon, ennek ellenére az emberek többsége nem fogyaszt elég folyadékot. Pedig a pozitív példa is rendelkezésre áll. A japán emberek – bár ebbe a genetika is belejátszik – kevésbé szenvednek a magas vérnyomás, a cukorbetegség vagy az elhízás rémétől, mint az európai társaik, és ennek egyik oka egy olyan szokás, amit nem nehéz magunkévá tenni – olvasható divany.hu-n.
A sikeres diéta titka a megfelelő anyagcsere

A sikeres diéta titka a megfelelő anyagcsere

2016-08-02 20:00:00
A fogyás sikeressége a megfelelő gyorsaságú anyagcserében rejlik. A folyamat egészen egyszerű életmódbeli változásokkal, kemikáliák nélkül is koordinálható, hadd adjunk néhány ötletet!
Ha nincs kedve edzeni, ezt olvassa el

Ha nincs kedve edzeni, ezt olvassa el

2016-07-18 07:04:00
Nem újdonság, hogy a rendszeres testedzés nagyon fontos az egészség szempontjából. Persze nem kell egyből a létező legintenzívebb edzéstípussal kezdeni, elég fokozatosan belevágni, de mindenképpen érdemes.
Valóban fogyaszt a szauna?

Valóban fogyaszt a szauna?

2016-01-19 20:16:00
Gyakran hallani, hogy a szauna pozitív élettani hatásai közé a fogyást is felsorolják. A nagy hő hatására beinduló súlyvesztést a szaunaövek gyártói is előszeretettel hangsúlyozzák, de vajon tényleg fogyaszt a szaunázás? És ha igen, mennyi kalória égethető el egy negyed órás szekció alatt?