Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

borfürdő címkéhez tartozó cikkekHárom igazán különös fürdő a nagyvilágból

Három igazán különös fürdő a nagyvilágból

2017-02-14 20:20:00
Mi lenne a legextrémebb fürdőzési forma, amit még jó szívvel kipróbálnának? Egy mélyvörös színű borfürdő? Vagy egy családi merülés a sűrű csokoládé folyamban? Esetleg kipróbálná milyen érzés, amikor gyenge áram járja át a testét fürdőzés közben? Nem mindennapi fürdőzési szokások következnek.
Borban a vigasz – ha szép bőrt szeretnénk

Borban a vigasz – ha szép bőrt szeretnénk

2016-10-11 07:50:00
A borban nemcsak igazság, de szépség is lakozik, a vinoterápia hívei legalábbis lelkesen hangoztatják a bor külsőleg is áldásos hatásáról szóló véleményüket. Vegyük át együtt, mit is jelent ez a valóságban.
A szilveszteri alkoholmámor új szintre lép

A szilveszteri alkoholmámor új szintre lép

2015-12-31 15:52:00
A szilveszteri hangolódást érdemes stílusosan otthoni boros arckezeléssel és fürdővel indítani. Ha a bort a hagyományostól eltérő módon használjuk fel, és ivás helyett inkább magunkra kenjük vagy megmártózunk benne, akkor kiváló szépítőszer.
Borban pancsoltak a japán fürdőben

Borban pancsoltak a japán fürdőben

2015-12-07 09:03:00
Régebben Japánban volt egy bizonyos divat, amelynek keretében rámenben, vagyis a szigetország híres tésztalevesében mártóztak meg a népek – írja a Foodbeast. Idő kérdése volt hát csak, hogy a távol-keleti nemzet egyes lakói immár boros medencében kezdjenek el lubickolni.