Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

csónak címkéhez tartozó cikkekCsónakázzunk Magyarország legszebb tavain

Csónakázzunk Magyarország legszebb tavain

2019-06-22 20:43:00
Festői környezetben evezhetünk Miskolcon és Budapesten is, de csónakázhatunk akár egy strand mellett és romantikus szigetek között. Összeszedtük, mely helyeket nem érdemes kihagyni.
Vízitúrák a fővárosból – evezzen együtt a család

Vízitúrák a fővárosból – evezzen együtt a család

2017-07-10 07:50:00
Ha itt a nyár, mindenki a vízre kívánkozik. Az úszás és a pancsolás mellett egy-egy nyaralás, vagy hétvégi lazulás során szívesen kipróbálunk új vízi sportokat is. Mit szólnának ezúttal az evezéshez? Csak egy kis gyakorlás és már indulhat is a túra, akár a Dunán, a főváros környékén is.
A tíz legszebb csónakázótó Magyarországon

A tíz legszebb csónakázótó Magyarországon

2016-08-10 20:20:00
Egy kellemes nyári estén, strandolás után a nap méltó zárásaként nincs is romantikusabb, mint egy kellemes, békés csónakázás a lemenő nap fényében. Csónakázásra alkalmat adó tavak az ország minden szegletében várnak minket, összegyűjtöttük a legjobbakat!
Ingyen is kipróbálhatunk több, kalandos vízitúrát

Ingyen is kipróbálhatunk több, kalandos vízitúrát

2016-06-24 07:30:00
Magyar Vízitúrázás Napja, a Duna-Régió Víziturisztikai Szövetség által meghirdetett eseménysorozat idén a Nemzetközi Duna Naptól, azaz június 29-től egészen Szent Kristóf - a hajósok és utasaik védőszentje - napjáig július 25. kínál országszerte vízitúrákat és a vízi turizmust népszerűsítő nagyközönségi programokat.