Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók További ajánlatok

futás címkéhez tartozó cikkekFutóverseny után jól esik és ingyenes is a fürdőzés

Futóverseny után jól esik és ingyenes is a fürdőzés

2019-04-30 07:50:00
Futhatunk jótékonyságból, indulhatunk a családdal, váltóban a barátainkkal, vagy akár a kutyánkkal is. Országszerte szerveznek olyan futóversenyeket, amelyeket teljesítve akár a közeli fürdőben lazíthatjuk le megterhelt izmainkat, hiszen ingyenesen biztosítanak belépőjegyet a futóknak.
Hova menjünk futni Budapesten?

Hova menjünk futni Budapesten?

2018-03-13 19:55:00
A tavasz beköszöntével végre magunk mögött hagyhatjuk az unalmas futópadokat és kimehetünk futni a természetbe. Nem is akármilyen helyekre!
A hét legjobb szabadtéri sport kora tavaszra

A hét legjobb szabadtéri sport kora tavaszra

2017-03-06 19:40:00
A hosszúra nyúlt kemény tél után lassan, de biztosan végre kimerészkedhetünk a szabad levegőre. Napfényben, kék ég alatt, a friss levegőn a sportolás is jobban megy. Hadd ajánljunk hét remek szabadtéri mozgásformát, amelyek már a kora tavaszi napokon is bátran űzhetők!
Ha nincs kedve edzeni, ezt olvassa el

Ha nincs kedve edzeni, ezt olvassa el

2016-07-18 07:04:00
Nem újdonság, hogy a rendszeres testedzés nagyon fontos az egészség szempontjából. Persze nem kell egyből a létező legintenzívebb edzéstípussal kezdeni, elég fokozatosan belevágni, de mindenképpen érdemes.
5 tuti tipp, hogyan vegye rá magát a reggeli sportra

5 tuti tipp, hogyan vegye rá magát a reggeli sportra

2016-05-23 07:45:00
Mindannyian, akik életünkben legalább egyszer rászántuk magunkat, tudjuk, hogy a kora reggel sport az egyik legjobb dolog a világon, különösen, ha a szabad levegőn műveljük. Nehéz rávenni magunkat, de ha sikerül, elképesztő élményt nyújt és az egész napnak megadja a lendületet, a lelkesedést, az energiát és a jó kedvet. A következő tippek segítenek, hogy, könnyebben rávegyük magunkat a napindító mozgásra.
Ezek a legjobb zenék futáshoz

Ezek a legjobb zenék futáshoz

2016-05-15 08:00:00
A futás – ahogy azt a sokasodó városi versenyek is bizonyítják – egyre többek kedvenc sportja, az egészséges életmód része, amely intenzitástól függően jelenthet kardio edzést vagy erősítést is.  Tény azonban, hogy a futás magányos sport, amely egyes napokon bizony egyhangúságával is megnehezíti a mozogni vágyó dolgát. Mihez nyúlhat az ember, hogy kicsit feldobja: hát persze, hogy a zenéhez.
Téli sportolás: így lehet biztonságos

Téli sportolás: így lehet biztonságos

2016-01-23 19:41:00
Téli estéken sokan inkább visszahúzódnak a fűtött lakásba, és hamar megfeledkeznek az újévkor tett „minden másnap sportolni fogok” – típusú fogadalmakról. Majd tavasszal, ha jó idő lesz, nyugtatják háborgó lelkiismeretüket. Pedig a gyakori tévhittel ellentétben, télen is bátran mozoghatunk a szabadban, sőt, a friss levegőn végzett mozgásnak számos előnye van: vitalizál, jobban fogyaszt, és segít megelőzni a gyakori téli betegségeket is. Eláruljuk, mire figyeljen, hogy a téli szabadtéri mozgás biztonságos legyen.
30 millió kalóriát égettek el a Mozgás Éjszakáján

30 millió kalóriát égettek el a Mozgás Éjszakáján

2015-07-01 09:12:00
Idén is húszezren látogattak ki a Mozgás Éjszakájára, a résztvevők összesen mintegy 30 millió kalóriát égettek el, közel 25 ezer kilométert futottak le és 100 ezer kilométert kerékpároztak.