Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

pünkösd címkéhez tartozó cikkekPünkösdi programok: hét ötlet hétvégére

Pünkösdi programok: hét ötlet hétvégére

2018-05-17 19:50:00
Családi programok, ételkülönlegességek, gyermekműsorok, vásár, élő zene, tánc, habparty, hajnalig tartó mulatozás, esti mozi és operett a fürdőben: felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas programot tartogat a háromnapos hosszú hétvége. Fürdők és fürdővárosok környékén nézelődtünk.
Pünkösdi kikapcsolódás: kilenc meggyőző úti cél

Pünkösdi kikapcsolódás: kilenc meggyőző úti cél

2018-05-10 19:19:00
Még éppen időben van, hogy egy kellemes pünkösdi programot válasszon magának a közelgő hosszú hétvégére. Mi felkutattuk a legváltozatosabb szállásajánlatokat hozzá, hogy olvasóinknak már csak ezt cikket kelljen áttanulmányoznia. Népszerű fürdőhelyek közelében is keresgéltünk.
Remek pünkösdi mulatságok lesznek a hazai fürdőkben

Remek pünkösdi mulatságok lesznek a hazai fürdőkben

2017-05-29 07:50:00
A pünkösdi hosszú hétvégén is nagyszerű programokkal várják vendégeiket a hazai fürdők és fürdővárosok. Összegyűjtöttük, hol érdemes a családnak eltöltenie június első hétvégéjét.
Pünkösdi pihenés: kilenc meggyőző úti cél

Pünkösdi pihenés: kilenc meggyőző úti cél

2017-05-13 08:40:00
Még időben van, hogy egy kellemes pünkösdi programot, vagy akár egy ütős gasztronómiai élményt válasszon magának a júniusi hosszú hétvégére. Válogasson kedvére!
Fürdővárosokban tölti a pünkösdöt a magyar

Fürdővárosokban tölti a pünkösdöt a magyar

2016-05-14 09:00:00
A pünkösdi hosszú hétvégén közel 4-szeresére nő a belföldi vendégforgalom egy átlagos májusi hétvégéhez képest a Szallas.hu előrejelzése szerint. A 10 legnépszerűbb úti cél fürdőzési lehetőségeivel vonzza a magyarokat, a lista élén Budapest, Eger és Siófok áll, míg a legkelendőbb szálláshelyek a Balaton és a Velencei-tó partján fekszenek.