strandszezon címkéhez tartozó cikkekMár áprilisban kinyitnak a strandok – itt vannak az időpontok

Már áprilisban kinyitnak a strandok – itt vannak az időpontok

2019-04-18 07:58:00
Országszerte több helyen, már ebben a hónapban lehetőség lesz strandolni, de május elseje után egészen biztosan talál mindenki a közelében olyan fürdőt, amelynek már lehet a kültéri strandmedencéit is használni. Összegyűjtöttük, mikor várható a hazai fürdők szabadtéri medencéinek nyitása.
Ezek a strandok nyitnak ki a hétvégén

Ezek a strandok nyitnak ki a hétvégén

2018-04-27 13:00:00
Kellemes, kora nyarat idéző hangulattal búcsúzik az április. Országszerte számos strand kihasználva a jó időt már most hévégén megnyitja kapuit. Van, ahol igazán nagyot fog szólni a nyitóbuli, máshol a szerencsések korlátlan bérletet is nyerhetnek a nyári szezonra. Íme, a lista a strandokról, ahol már holnaptól mártózhatunk.
Búvárkodni is lehet majd a zalakarosi strandnyitón

Búvárkodni is lehet majd a zalakarosi strandnyitón

2018-04-26 20:15:00
Április 28-án elstartol a nyári szezon a Zalakarosi Fürdőben, ahol az év első csobbanására búvárkészülékkel is lesz lehetőség. Egy szerencsés strandoló pedig korlátlan szezon-bérlettel lesz gazdagabb.
A hétvégén nyitnak a fővárosi strandok

A hétvégén nyitnak a fővárosi strandok

2018-04-24 19:00:00
Az idei strandszezonban elsőként a Palatinus és a Paskál fürdők strandterületei nyitják meg kapuikat a budapesti strandok sorában, melyek idén is számos kedvezménnyel, programmal és készpénzmentes fizetési lehetőséggel várják strandolókat.
 Már áprilisban indul a strandszezon Mórahalmon

Már áprilisban indul a strandszezon Mórahalmon

2017-04-10 07:50:00
A legtöbb magyarországi fürdőben május elsejével indul el a strandszezon. A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő vendégei már az iskolai tavaszi szünet kezdetén, húsvét nagypéntek előtti napon, április 13-tól pancsolhatnak szinte valamennyi szabadtéri medencében. Remélhetőleg az időjárás sem szab majd gátat a tavaszi strandolásnak.