Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

stresszoldás címkéhez tartozó cikkekRendszeres masszázzsal a nyugodt életért

Rendszeres masszázzsal a nyugodt életért

2018-02-06 20:40:00
A stressz kivédése a hosszú, egészséges élet titka – tartják sokan és nem is tévednek. De vajon hogyan tehetjük stresszmentessé a hétköznapjainkat? Ha a gondokat nem is űzi el, a feszültség oldásában sokat segíthet egy szakavatott masszőr kéz.
A legjobb gyógynövények depresszió ellen

A legjobb gyógynövények depresszió ellen

2018-01-07 20:50:00
A kedélybetegség, enyhe depresszió a szürke téli napokon többeket érint, mint elsőre gondolnánk. Ilyenkor érdemes először természetes módszereket, így például gyógynövényeket kipróbálni, mielőtt antidepresszánsokhoz nyúlnánk.
Hat fürdő a béke és nyugalom jegyében

Hat fürdő a béke és nyugalom jegyében

2017-11-29 07:50:00
Keresi a fürdőt, ahol távol a város zajától és a turisták tömegétől békésen kikapcsolódhat? Segítünk! Ajánlunk hat kellemes, rejtett fürdőt az ország különböző pontjairól.
Miért hasznos a masszázs?

Miért hasznos a masszázs?

2017-10-11 20:00:00
Egy jó masszázs fellazítja a feszes, görcsös izmokat, megszünteti a fájdalmat, segít oldani a stresszt és a mozgást is jól kiegészíti. A krónikus mozgásszervi betegségek esetén általában a terápia része. Vannak esetek azonban, amikor nem ajánlott.
Illatok, melyek enyhítik a szorongást

Illatok, melyek enyhítik a szorongást

2017-08-09 21:09:00
Az aromaterápia számos testi és lelki eredetű betegség kezelésében lehet hatékony alternatív terápia, és ez alól a szorongás és a kedélybetegségek sem jelentenek kivételt.
Ezektől az ételektől lehet kockás a hasa

Ezektől az ételektől lehet kockás a hasa

2017-07-26 20:40:00
Ha valaki kockás hasat szeretne, a rendszeres edzés mellett elengedhetetlen, hogy a táplálkozására is odafigyeljen. Vannak bizonyos ételek, ami segítik a zsírégetést, illetve az izmok építését, fogyasztásuk pedig segíthet az áhított álomforma elérésében.
Álljon meg egy napra és változtasson – itt a Global Wellness Day

Álljon meg egy napra és változtasson – itt a Global Wellness Day

2017-06-07 07:47:00
Ön hagy elég időt saját magára? Megengedi azt a luxust, hogy a munka, az otthoni feladatok, a család és a többi napi teendő mellett kicsit magára, az egészségére, testi-lelki állapotára is odafigyeljen? Most itt egy nap, amely remek alkalmat kínál minderre: június 10-én jön a wellness világnapja, a Global Wellness Day!
A fürdőzés nemcsak hétvégi kikapcsolódás

A fürdőzés nemcsak hétvégi kikapcsolódás

2017-05-02 19:50:00
A termálfürdők, gyógyfürdők általában hétvégi programként, egy-egy szabadnapos kiruccanásként részei csak az életünknek. A fürdőzés élményét nem szabad csupán egy röpke délutánra korlátozni, az ásványi anyagokban gazdag csodás vizek több fronton is támogatják egészségünket. Hadd vázoljuk nagy vonalakban, miért is érdemes rendszeresen fürdőbe járni!
Egy szabadtéri sport, ami minden korosztálynak ajánlott

Egy szabadtéri sport, ami minden korosztálynak ajánlott

2017-04-26 07:50:00
Erőteljes léptekkel gyalogló nők és férfiak, két furcsa, túrabothoz hasonló eszközzel a kezükben. Egyre gyakrabban találkozunk ezzel a képpel az erdei kiránduló utakon, a parkokban és olykor a városban is. A különleges látvány előidézője a mind kedveltebb nordic walking. Ha még nem ismerik a sportot, érdemes megbarátkoznia vele!
Gyógyteák stressz ellen

Gyógyteák stressz ellen

2017-02-17 07:50:00
A stressz szinte folyamatosan jelen van az életünkben, és bár segítheti például a jobb teljesítmény elérését, az állandó felfokozott állapotnak súlyos következményei is lehetnek. A stressz ugyanis számos krónikus betegség rizikóját növeli.
Nem tud kigyógyulni a náthából? Ez lehet az oka

Nem tud kigyógyulni a náthából? Ez lehet az oka

2017-02-04 19:30:00
A téli időszakban a nátha és a megfázás szinte senkit sem kerül el, de vannak, akik a többieknél sokkal lassabban gyógyulnak ki belőle, vagy újra és újra elkapják. Ennek többek között az alábbi okai lehetnek.
A fürdő télen is minden bajra orvosság

A fürdő télen is minden bajra orvosság

2017-01-16 19:30:00
A téli hidegben nincs is jobb, mint összepakolni a fürdőköpenyt, a papucsot és törölközőket, beülni az autóba és elmenni egy napra valamelyik csodás termálfürdőnkbe. Tudták, hogy a gőzölgő víz nemcsak felmelegít, de egészségesebbé, boldogabbá és szebbé is tesz? Íme, az indokok, miért érdemes télen is minél gyakrabban fürdőbe járni!