Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

váltófürdő címkéhez tartozó cikkekVisszeres panaszok? Így enyhítsük őket nyáron

Visszeres panaszok? Így enyhítsük őket nyáron

2019-08-10 08:10:00
Mi az a visszér? Mitől alakul ki? Gyógyíthatjuk? Hogyan segít rajta a váltófürdő és a szauna? Mire kell figyelnünk a nyári szezonban, ha visszér problémával küzdünk? Íme, a válaszok.
Fürdőzzünk, gyógyuljunk otthon!

Fürdőzzünk, gyógyuljunk otthon!

2019-04-15 18:30:00
Ülőfürdő, testmeleg fürdő, forró fürdő, váltófürdő. Nemcsak lelkünknek tesz jót az otthoni kádas lazítás, de akár egészségünket is szolgálhatja.
 Erősítené az immunrendszerét? Irány a wellness!

Erősítené az immunrendszerét? Irány a wellness!

2018-10-26 19:26:00
Hidegre fordult az idő, ősz van. Jön a korai sötétedés, a didergős hajnalok és a menetrend szerinti megfázások időszaka. A sapka és sál viselete és a vitaminok fogyasztása mellett néhány igazán kellemes wellness kezelés is segíthet immunrendszerünk erősítésében. Fürdőket is ajánlunk, ahol ezek kipróbálhatók.
A magányos fürdőzés varázsa

A magányos fürdőzés varázsa

2018-02-05 19:50:00
Szénsavas fürdő, elektromos kádfürdő, galvánfürdő, oxigénes kádfürdő, váltófürdő. A termálfürdők szinte mindenütt kínálnak kádfürdős szolgáltatást. Sokszor csak végigfut a szemünk a szolgáltatások között a kádas részen, de valójában nem tudjuk, mit takar. Az egyéni gyógyfürdőzésnek nincs párja, egyszer érdemes kipróbálni valamelyik fajtáját!
Ezek a régi kezelések ma is a leghatékonyabbak

Ezek a régi kezelések ma is a leghatékonyabbak

2017-10-28 08:14:00
Böngészve a fürdők és wellness központok ajánlatait, mindig újabb és újabb szolgáltatásokra, spa- és gyógykezelésekre bukkanhatunk. A modern technika újításai mellett persze érdemes használni az autentikus gyógymódokat is, amelyek ma is hatásosak. Összegyűjtöttünk közülük néhányat.