Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók További ajánlatok

váltófürdő címkéhez tartozó cikkekVisszeres panaszok? Így enyhítsük őket nyáron

Visszeres panaszok? Így enyhítsük őket nyáron

2019-08-10 08:10:00
Mi az a visszér? Mitől alakul ki? Gyógyíthatjuk? Hogyan segít rajta a váltófürdő és a szauna? Mire kell figyelnünk a nyári szezonban, ha visszér problémával küzdünk? Íme, a válaszok.
Fürdőzzünk, gyógyuljunk otthon!

Fürdőzzünk, gyógyuljunk otthon!

2019-04-15 18:30:00
Ülőfürdő, testmeleg fürdő, forró fürdő, váltófürdő. Nemcsak lelkünknek tesz jót az otthoni kádas lazítás, de akár egészségünket is szolgálhatja.
 Erősítené az immunrendszerét? Irány a wellness!

Erősítené az immunrendszerét? Irány a wellness!

2018-10-26 19:26:00
Hidegre fordult az idő, ősz van. Jön a korai sötétedés, a didergős hajnalok és a menetrend szerinti megfázások időszaka. A sapka és sál viselete és a vitaminok fogyasztása mellett néhány igazán kellemes wellness kezelés is segíthet immunrendszerünk erősítésében. Fürdőket is ajánlunk, ahol ezek kipróbálhatók.
A magányos fürdőzés varázsa

A magányos fürdőzés varázsa

2018-02-05 19:50:00
Szénsavas fürdő, elektromos kádfürdő, galvánfürdő, oxigénes kádfürdő, váltófürdő. A termálfürdők szinte mindenütt kínálnak kádfürdős szolgáltatást. Sokszor csak végigfut a szemünk a szolgáltatások között a kádas részen, de valójában nem tudjuk, mit takar. Az egyéni gyógyfürdőzésnek nincs párja, egyszer érdemes kipróbálni valamelyik fajtáját!
Ezek a régi kezelések ma is a leghatékonyabbak

Ezek a régi kezelések ma is a leghatékonyabbak

2017-10-28 08:14:00
Böngészve a fürdők és wellness központok ajánlatait, mindig újabb és újabb szolgáltatásokra, spa- és gyógykezelésekre bukkanhatunk. A modern technika újításai mellett persze érdemes használni az autentikus gyógymódokat is, amelyek ma is hatásosak. Összegyűjtöttünk közülük néhányat.