Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Aqualand

Élményfürdő, Termálfürdő
Az Aqualand fürdőkomplexum Romániában, Déva vára mellett egész évben várja a látogatókat. 
A határtól kb. 250 km-re lévő Dévában a népballadából jól ismert vár mellett egy modern fürdő épült, mely hét különböző méretű, mélységű és hőmérsékletű medencéjével várja a vendégeit. Az élményfürdőben a legmodernebb hangulatos berendezések, gombazuhanyok, hidromasszázsok teszik kellemesebbé a fürdőzést. A pihenni vágyók rendelkezésére áll egy 1500 mfűtött padlóval ellátott pihenőterület nyugágyakkal és karosszékekkel. A gyerekek felhőtlen szórakozását két pancsoló medence és több csúszda is biztosítja. A rendszeresen szervezett különféle gyerekprogramok során szakképzett vezetők játszanak a gyerekekkel, amíg szüleik a wellness részlegen pihennek.
A központ különlegessége a só barlang, mely a Himalájából hozott só tömbökből épült, használata jó hatással van a légzőszervekre és az immunrendszerre egyaránt. A komplexum területén többféle kiegészítő wellness szolgáltatást kínálnak, igénybe vehető többféle masszázs és szauna is. Mindemellett egy fitnesz központ és egy igényes étterem is található a létesítményben. 


A fenti információk utolsó ellenőrzésének napja: 2017-01-17
Részletesebb információkat a fürdő saját honlapján talál, ide kattintva.
Hibát találtam az adatokban
Kérdésem van

Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá