Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum

Szaunaszeánsz
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Aquapark, Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum igazi paradicsom a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyók számára. 
A 14 hektáros, árnyas fákkal borított parkban fekvő fürdőkomplexum 33 medencével, több mint ötezer négyzetméter vízfelülettel, gyógy-, strand- és élményfürdővel, modern Szaunavilággal és Medical Wellness Centrummal, elismert gyógyászati részleggel várja a vendégeket.

Gyógy- és strandfürdő

14 hektáros, árnyas fákkal borított parkterületen, fedett, félig fedett és nyitott medencék csábítanak fürdőzésre. A gyógyvizes medencék 32-38 fokos, a strand- és sportolásra alkalmas medencék 26-28 fokos vízzel vannak feltöltve, a legkisebbeket pedig gyermekmedencék várják, ahol biztonságos körülmények között pancsolhatnak.
Az ingyenes szabadtéri csúszdakomplexum négy pályája felejthetetlen élményeket kínál. Az anakonda csúszda hosszasan kanyarog, a hirtelen esésű kamikáze a bátrabb vendégeknek ajánlott, a családi csúszdán akár többen is csúszhatnak egyszerre, míg az egyedülálló hagyma csúszdán centrifugaszerűen pörögve érkeznek a vízbe.
A fürdő télen-nyáron ideális helyszínt nyújt feltöltődésre, nem csupán a nyári strandolóknak kínál különleges szolgáltatásokat. Egy pihenőtéri épület is várja a kikapcsolódni vágyókat, ahol a vendégek a természet közvetlen közelségében adhatják át magukat a tökéletes pihenés élményének. A pihenőtéri épület az ingyenesen használható pihenőágyak mellett játékokkal, társalgósarkokkal, fűtött pihenőfelületekkel, baba-mama szobával áll a vendégek kényelmének szolgálatába. Az elkülönített terek, az emeleti galériák pihenőterei és a kültéri pihenő-napozóteraszok mind-mind a nyugodt pihenést és kellemes kikapcsolódást segítik elő.
A vidám játékokkal felszerelt játszószobában, illetve a modern játszótéren a gyermekek átadhatják magukat a felhőtlen szórakozásnak. A mozgás szerelmeseit sportpályák – strandröplabda, lábtenisz, tollaslabda, füves kispályás labdarúgó pálya, streetball pálya –, asztalitenisz, valamint szervezett sport- és szórakoztató programok várják.

Élményfürdő

Az egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő minden korosztály számára felüdülést nyújt. Az élménymedencében a sodrófolyó, a pezsgőágyak és a pezsgőmedence felejthetetlen élményt ígérnek. A kellemes kikapcsolódásról gondoskodik még a félig fedett, gyógy- és ivóvízzel feltöltött négy medencéből álló medencecsoport is.
A gyermekeket pancsolómedencék és egy három elemből álló beltéri élménycsúszda-rendszer is várja. A beltérből induló és a fürdő falain kívül tekergő élménycsúszdák fény- és színeffektjei még különlegesebbé és vidámabbá teszik a száguldást.
Az élményfürdő parkjában a vendégek csendes, nyugodt, zöld környezetben pihenhetik ki a mindennapok fáradalmait. A vendégek kényelméről pihenőágyak is gondoskodnak.
A szaunázás szerelmeseit exkluzív szaunavilág várja, melyben tepidárium, gőzfürdők, infra- és finn szaunák, aromaszauna és kültéri ördögszauna várja a lazulni és felfrissülni vágyókat. A szaunázás utáni pihenésről hangulatos szaunaudvar és fedett szaunapihenők gondoskodnak. A kültéri és beltéri hideg vizes merülőmedencéken túl Kneipp-medence, valamint kültéri és beltéri jakuzzik teszik tökéletessé a szaunázás élményét.

Wellness

A Wellness Centrumban kiváló szakorvosok felügyelete mellett végzett wellness-fitness kezelések szolgálják az egészség megőrzését. A relax (szárazkefe, mézes, Kleopátra, „Hungarikum”, cellulit, csokoládé és frissítő talpmasszázs) és egzotikus (hamam, lomi-lomi, ayurveda, lávaköves, keleti varázslat, bambusz és szinkron) masszázsokon túl többek között medical fitnesz, sókabin és thermo spa kezelések járulnak hozzá a vendégek tökéletes kikapcsolódásához, a teljes harmónia eléréséhez.

Gyógyászat

Az egyedi összetételű, több mint 15 000 mg/l ásványianyag-tartalmú – alkáli-hidrogénkarbonátos, magas kalcium-, magnézium- és fluortartalmú – büki gyógyvíz egyedülállóan kedvező hatást fejt ki a szervezetre. A jótékony gyógyhatásra épülnek a fürdő Fizioterápiás Intézetében alkalmazott terápiás eljárások. A gyógyvíz és a gyógykezelések együttes hatásának köszönhetően a panaszok enyhülnek, megszűnnek, visszanyerhető a testi és lelki harmónia.Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá