Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

A 8 legolcsóbb nyugat-dunántúli strand

2020. 08. 26. 16:48
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Ha szereti a kisebb, családias hangulatú, bájos strandokat, ahol nincs tömeg, mégis egy jót csobbanhat, akkor válassza ezeket a fürdőket, ahol fejenként 2000 forintot sem éri el a belépő ára.

Szentkútfürdő Vasvár

Vas megye egyik legolcsóbb strandja kétségtelenül egy bájos kisváros takaros fürdője Szentkútfürdő, ahol 3 medencével, egy 25 méteres úszó-, 1 pancsoló és egy 35 fokos termálmedencével várja családias környezetben az ide látogatókat. A termálvize 2100 méter mélyről tör a felszínre, ezt pedig minden nap 10-19:00-ig élvezhetjük, felnőttként 1500, gyerekként és nyugdíjasként 700 forintos áron.
A 8 legolcsóbb nyugat-dunántúli strand
Szentkútfürdő Vasvár

Kanizsa Uszoda és Strandfürdő

A Zalai-dombságon, Nagykanizsán is vár ránk egy szuper fürdő, és itt sem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni. Beltéri és kültéri medencéivel egész évben látogatható, szauna részlegén egy menő jakuzzit is találunk. Kültéri strandmedencéjében és csúszdás gyerekmedencéjében pedig a legkisebbek szórakozhatnak. 2 éves korig ingyenes a belépő, ezt követően 6 éves korig 500, 6 és 18 év közöttieknek, valamint a nyugdíjasoknak 650, felnőtteknek pedig 900 forint.
A 8 legolcsóbb nyugat-dunántúli strand
Kanizsa Uszoda és Strandfürdő 

Petőháza Strand

Petőháza kis strandján egy gyógyvizes ülőmedence, egy sportmedence és egy gyermek medence várja a családokat. Kellemesen elfáradni a sportpályán, illetve a strandröplabda pályán is lehet, megpihenni pedig a hűs árnyékot adó fák alatt, valamint az infraszaunában is van lehetőség. A felnőtt belépő 1600 forint, a kedvezményes diák, illetve nyugdíjas jegy 1200 forint. 16 óra után a felnőtteknek már csak 1000, diákoknak, nyugdíjasoknak pedig 800 forintot kell fizetniük. 
A 8 legolcsóbb nyugat-dunántúli strand
Petőháza Strand

Szombathely Tófürdő

Ligetes környezetben találjuk Vas megye megyeszékhelyének, Szombathelynek a szuper strandját, a Tófürdőt, ahol több medencével, élményelemekkel, játékbirodalommal és csúszdaparkkal várják a család minden tagját. Egy kilenctornyú, csúszdáival és kötéllétráival ellátott favár szolgálja a gyerekek önfeledt kikapcsolódását. Ahhoz képest, hogy 5 medence és 4 csúszda áll rendelkezésre, megfizethető áron kínálják a szolgáltatást, 3 éves korig ingyenes a belépés, 3 és 6 év közötti gyermekeknek 700, 6-18 éves korig 1200, nyugdíjasoknak 1250, felnőtteknek pedig 1500 forint. Ha a csúszdákat is használni szeretnénk, akkor egy picivel drágább, de még így is a legolcsóbb aquapark az országban.
A 8 legolcsóbb nyugat-dunántúli strand
Tófürdő Szombathely

Csorna Termálfürdő

A Fertő-Hanság Nemzeti Parkban, a Rába folyó mellett, Csornán négy termálmedence, egy strandmedence és egy tanmedence várja a sportolni és pihenni, gyógyulni vágyó vendégeket. A legkisebbek pancsolót is találnak, a fürdő gyógyvize pedig számos betegségre gyógyír. 3 éves korig ingyenes, 6 éves korig 500 forint, diákoknak és nyugdíjasoknak 1000, a felnőtteknek 1500 forint a napi belépő, minden nap 9:00-19.00-ig.
A 8 legolcsóbb nyugat-dunántúli strand
Csornai Termálfürdő és Kemping

Borgáta Termálfürdő

Borgáta Sárvártól 15 kilométerre, a Kissomlyó hegy lábánál fekszik. Az itt található termálfürdő a nyári strandszezonban tart nyitva. Egy 28 fokos, úszásra és strandolásra egyaránt alkalmas medence, két termál ülőmedence - melyek közül az egyik félfedett -, valamint egy élménymedence várja a vendégeket. A gyermekeknek 1000 forint a napi belépőjegy, nyugdíjasoknak 1600 forint, felnőtteknek pedig 1800 forint. 
A 8 legolcsóbb nyugat-dunántúli strand
Borgáta Termálfürdő

Mesteri Termálfürdő

Csendes és családias környezetben fürdőzhetünk, ha Mesteri strandját választjuk. A 300 lakosú városkában igazán nyugodt felüdülés vár ránk. Találunk termál-, gyerek- és gyógymedencét is, gyógyvízében mozgásszervi, szív- és érrendszeri betegségekre találhatunk gyógymódot egész évben, minden nap 9:00-19:00-ig. A legjobban a 14 év alatti gyerekek járnak, nekik 1000 forint a belépő, de a nyugdíjas belépő sem drága, nekik 1500, a felnőtteknek 1900 forint.
A 8 legolcsóbb nyugat-dunántúli strand
Mesteri Termálfürdő

Lővér Fürdő

A Lővér Fürdő - Csik Ferenc Uszoda Sopronban, egy gyönyörű fenyvesekkel övezett parkban található. A fürdő területén úszómedence, élménymedence, nyáron csúszdapark vehető igénybe. Emellett finn szaunák, merülő medence és masszázs is a vendégek rendelkezésére áll. Az aktív kikapcsolódásra vágyók igényeit a strandröplabda és focipálya és a játszótér szolgálja.  A gyerekeknek 3 év alatt ingyenes a belépés, ezt követően 6 éves korig 480 forint, diákoknak és nyugdíjasoknak 800 forint, felnőtteknek pedig 1400 forint. 
A 8 legolcsóbb nyugat-dunántúli strand
Lővér Fürdő - Csik Ferenc Uszoda Sopron
A nyitókép a szombathelyi tófördőben készült.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...